Tallarna-identiteit in plaats van Pivot Energy Services

Tallarna Logo

Tallarna heette vroeger Pivot Energy Services, wat logisch is voor een klimaattechnologiebedrijf voor de gebouwde omgeving. Nu heeft het merk zijn vernieuwing aangekondigd in verband met de uitbreiding en zelfverzekerde stappen naar de adoptie van een nieuwe technologische toekomst.

Heel vaak veranderen merken hun imago door toegenomen concurrentie, verlies van publieke belangstelling, door een uitbreiding van het klantenbestand en een toename van de vraag naar diensten en producten, voor een betere herkenning.

Tallarna Nieuw Logo

In het geval van Tallarna kan dit worden aangeduid als het «verwerven» van iemands echte naam. Vertaald uit het Zweeds betekent dit woord in de naam «dennen». En dit illustreert perfect de geloofwaardigheid in de markt, de schaal en reikwijdte van het bedrijf. En nog directer is de context van de naam een ​​puur biologisch moment — dennen absorberen snel en efficiënt de CO2-uitstoot in gebouwen.

Het nieuwe logo, het ontwerp van de hoofdsite, sociale media-accounts — alles wordt getransformeerd onder de nieuwe identiteit. Absoluut, de transformatie zal profiteren bij het promoten van het merk.

Logo Tallarna

Wat betreft het logo, het is eenvoudig en heeft geen speciale concepten. Het pictogram is gemaakt in een lila tint in de vorm van een cirkel gemaakt door pijlen. Het blijkt dat de cirkel wordt gemaakt door deze cyclische pijlen die in één richting draaien en een gesloten cirkel vormen. Het gekozen lettertype is eenvoudig, oh schattig — met zachte letters, terwijl slank en redelijk streng. Overigens is de hoofdletter niet toegekend. Hoogstwaarschijnlijk maakten ze een helder accent met het pictogram en stopten daar dan.

Met de oude naam en het oude logo zag het bedrijf er representatief en betrouwbaar uit. De nadruk werd gelegd op een gedurfd blauw lettertype-logo met dunne vinkjes van verschillende blauwgroene tinten die de letter V vormden.

Tallarna Voor en Na Logo (geschiedenis

Het is onmogelijk om te zeggen dat een directe verwijzing naar de specialisatie van het merk voor de hand lag. Maar toch zat er toen al dynamiek in het logo.

Nu, met de komst van een nieuwe identiteit en naamgeving, zal het bedrijf snel de topfavoriete bedrijven in de branche betreden. Een eenvoudig en gedenkwaardig ontwerp belooft het succes van een bedrijf dat een goede daad doet.