Tailwind — identiteitsupdate voor het decennium

Tailwind Logo

Tailwind faciliteert social media marketing door de meest complexe gebieden te automatiseren, waardoor een comfortabele omgeving wordt gecreëerd voor slimme en snelle groei. Het gebruiksgemak van de bron gedurende de jaren van zijn bestaan ​​is gewaardeerd door miljoenen gebruikers. Om zijn gebruikersbestand uit te breiden en een duidelijkere, duidelijkere visuele identiteit te creëren, heeft Tailwind zijn huisstijl voor zijn 10e verjaardag vernieuwd met de hulp van creatieve ontwerpers van Bruno Studio. De update maakte het makkelijker om kennis te maken met de mogelijkheden van de dienst, haar missie en filosofie. Visualisatie laat zien hoe gebruikers tijd kunnen besparen om met nieuwe ideeën te komen, hun eigen pagina’s op sociale netwerken te maken en te plannen zonder ervaring, te raden welke opties effectief zullen zijn en welke niet. Samen met Tailwind, foto’s en ontwerpen in seconden zonder vaardigheden, automatische personalisatie en publicatie, optimalisatie en nog veel meer.

Tailwind Nieuw Logo

De nieuwe huisstijl en wijzigingen in het logo werden geen kardinale rebranding. Bruno heeft een update uitgevoerd die de herkenning en geschiedenis van het merk, de kernidentiteit, behoudt. Het raakte aan het logo en uiterlijk, stijl, toon en presentatie van het bedrijf, dat van boven naar beneden in alle richtingen van de visualisatie werd genomen. Het kleurengamma is opnieuw ontworpen met een moderne digitale weergave die rijkdom, verzadiging en helderheid aan tinten toevoegt. Nieuwe thema’s en originele graphics hebben de gewenste perceptie van een groeiend en succesvol ontwikkelingsbedrijf gevormd, met behoud van relevantie.

Logo Tailwind

De bijgewerkte visualisatie heeft de geloofwaardigheid en geloofwaardigheid van de huidige gebruikers vergroot, waardoor de aandacht van nieuwe gebruikers kan worden getrokken. Het logo is moderner geworden. Hij verwierf laconiek, die de informatielading overbracht op de visuele symboliek. Door de tekstafbeeldingen in de vorm van de merknaam te houden, kreeg het logo de verzadiging van zijn primaire kleuren — zwart en diep diepblauw. De verschillende tinten blauw die werden gebruikt om het logo in het verleden te creëren, zijn samen met het merk zelf verwijderd. De tekst is van een ander type gekozen, qua stijl dicht bij de originele versie, maar alle letters zijn in kleine hoofdletters. Letters «a» en «d» zijn varianten van het recept. Samen met «l», «n» kregen ze aantrekkelijke «staarten». «W» — gemaakt volgens een individueel project met een lus aan de bovenkant, typisch voor het verbinden van letters in handschrift. Een deel van de naam — «wind», is uitgevoerd in diepblauw. De horizontale sequentiële combinatie van zwart en blauw zorgt voor een aantrekkelijke perceptie van het logo als een enkele compositie van twee woorden.

Tailwind Voor en Na Logo (geschiedenis)