Swile is aantrekkelijker, comfortabeler en winstgevender geworden

  Swile Logo

  Het technologiebedrijf Swile, werd in 2018 in Frankrijk opgericht door de voormalige CEO en mede-oprichter van Teads – Loicom Subeinar. In 2021 is vanwege de overgang naar digitale technologieën een smartcard ontstaan. Passend bij de manier van leven vereenvoudigt het het dagelijkse leven van werknemers in bedrijven en HR-afdelingen. Dit is een originele totaaloplossing om alle voordelen (veel aanbiedingen, kortingen op het openbaar vervoer, voedselbonnen, cadeaubonnen en nog veel meer) te combineren. Het stelt gebruikers in staat om hun voordelen te gebruiken zoals zij dat nodig achten, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar iets anders. Accounts delen, betalingen uitwisselen en nul kosten zijn allemaal voordelen van Swile. Om teamgeest en teamcohesie te creëren, werd parallel aan de kaart een applicatie gelanceerd. Hiermee kunt u naadloos en direct communiceren, groepsdiscussies over evenementen voeren, evenementen plannen voor een geschikte gelegenheid, inclusief speciale gelegenheden – jubilea, bruiloften, naamdagen. Daarnaast heeft het programma toegang tot een uitgebreid netwerk van kaartverkoop aan pretparken, bioscopen, hotels, theaters. Voor degenen die deze applicatie gebruiken, is er een mogelijkheid om persoonlijke kortingen en verschillende bonussen te ontvangen. Net zo gemakkelijk en snel vindt u hier de verkoop van de merken waarin u geïnteresseerd bent. Al deze pluspunten bieden echte voordelen.

  Swile Nieuw Logo

  Het nieuwe logo valt ook op door zijn originele look. Bij de creatie zijn de originele graphics en de algehele geest van het inspirerende merk bewaard gebleven. Het gekozen constante witte hoofdletters op een zwarte achtergrond benadrukt de professionaliteit en ernst van het hele bedrijf.

  Logo Swile

  Het gekozen lettertype voor het logo – zoals SK Curiosity Heavy van Salih Kizilkaya – is bijzonder effectief. Elke letter is gemaakt met zelfverzekerde, vloeiende rondingen. De opnieuw ontworpen W en L voegen persoonlijkheid toe, terwijl de ernst een beetje wordt verzacht en het gedenkwaardig en leesbaar wordt. De vorm van de W lijkt op een glimlach, waardoor het logo er minder hard uitziet en dezelfde glimlach terugkrijgt. Vanwege zijn aantrekkelijkheid is het gekozen als een teken van toepassingen. De letter is ingebed in een regenboogframe dat de hele tijd glinstert. Het bord zelf is dynamisch gemaakt, zendt energie uit en doordringt het hele bedrijf ermee. Creativiteit en professionaliteit zorgden voor de gewenste beleving van het logo. De eenvoud en beknoptheid van het logo sluit aan bij de huidige trends.

  Swile Voor en Na Logo (geschiedenis)