Summit Medical Group heeft opnieuw ontworpen

Summit Health Cares Logo

Krachtige implementatietools en solide merkpositionering in de markt waren en zijn altijd de belangrijkste aspecten van het succes van het bedrijf. Tegelijkertijd maken moderne ontwerptechnologieën, die zich te snel ontwikkelen vanwege de concurrentievoorwaarden in de creatieve ruimte van de mensheid, het mogelijk om unieke visuele meesterwerken te creëren, zowel in reclamediensten en goederen, als voor eenvoudig gebruik in het bedrijfsleven, wat vervolgens bijdraagt ​​aan de groei van de belangstelling ervoor en het uitbouwen van het merk als geheel.

Dus daarom gebeurde het met ons delirium, dat we in dit artikel zullen bespreken.

De zorgsector met als kernboodschap “Be Healthy!” is altijd rijk geweest aan merken en hun producten. Het lijkt erop hoeveel door ontwerpers is uitgevonden om de aandacht van een potentiële koper of gebruiker te trekken. Maar zelfs in het geval van alledaagse opdringerige reclame, een afgezaagd imago of een symbool van geneeskunde, gezondheid en schoonheid, is er altijd een fonds dat andere merken zal overtreffen met zijn identiteit.

Summit Health Cares Nieuw Logo

De Summit Medical Group heeft een nieuwe naam gekregen en de oorspronkelijke naam veranderd in Summit Health Cares. De klinkende naam is luider, sappiger, fundamenteler en groter geworden. Het spreekt niet alleen over de medische industrie, maar ook over het gezondheidsbesparende concept in het algemeen. Dit is zorg, bescherming, voorzien in alles wat nodig is voor mensen die niet onverschillig staan ​​tegenover zichzelf, naasten en opkomen voor een gezond mens als geheel.

Aanvankelijk was de stichting gebaseerd op het idee van betaalbare medische zorg voor kansarme en lage inkomens. De groeifasen van het merk hebben laten zien dat uitbreiding nodig is. In 2013, toen de stichting voor het eerst werd opgericht, begon het onmiddellijk positieve statistieken en feedback te tonen in de gemeenschap van New Jersey. In verband met de rebranding breidde het fonds zijn dekkingsgebied uit naar de buitenwijken van New York, Centraal Oregon en zijn districten, en bood het medische diensten op het hoogste niveau.

Logo Summit Health Cares

De focus van het merk is toewijding aan het ideaalbeeld van betaalbare medische zorg, het creëren van een welwillende gezonde samenleving. Het merkleiderschap benadrukt de noodzaak om vier prioriteitsgebieden te ontwikkelen: uitbreiding van de mogelijkheden om betaalbare en hoogwaardige gezondheidszorg te vergroten, gezondheidsbewustzijn; zorgen voor het emotionele fysieke spirituele welzijn van kankerpatiënten en hun families om de kansen op herstel te vergroten; het opleiden van zorgprofessionals en afgestudeerden om de continuïteit van de volgende generatie zorgaanbieders te optimaliseren; financiële hulp en ondersteuning bieden aan categorieën die geïnteresseerd zijn in een «gezonde toekomst» — studenten, patiënten, partners. De activiteiten van het merk tijdens de covid-pandemie kregen bijzonder belang.

Bij het analyseren van het proces van de fusie van het bedrijf in het grote merk Summit Health Cares, is het vermeldenswaard dat het logo, zelfs eerder gemaakt, helder, creatief en effectief was. Het kwam in vier verschillende tinten — oranje, groen, blauw en rood. Samengesteld uit acht driehoeken, die nog meer driehoekige puntige vormen vormen, heeft het grafische element een witte opening in de vorm van een vierhoekige ster in het midden. Het duidt op een connectie met geneeskunde, briljante kwaliteit van dienstverlening en uitgebreide zorg. Aan de rechterkant was de descriptor van de Summit Medical Group en onder de Foundation. Een goede nadruk op de business van het merk en de juiste plaatsing van alle visuele elementen zorgden voor een harmonieuze ordening en droegen bij aan een gunstige indruk.

Summit Health Cares Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het huidige logo is erg modern. Omdat wereldwijde merken de laatste tijd het pad zijn ingeslagen om hun ontwerpen te vereenvoudigen, is Summit Health Cares dezelfde weg ingeslagen en besloten om het logo te stileren. Hierboven is de descriptor met de naam stoer, gedurfd en onhandig, en om zorgzame deelname en eerbiedige houding ten opzichte van klanten over te brengen, is het woord CARES gemaakt in hoofdletters en een speciaal afgerond schreeflettertype dat op folders lijkt. De letters lijken naar elkaar toe te trekken, ze willen hun buurman knuffelen. Het getuigt van goede communicatie, welwillendheid en eenheid, iets wat tot uiting komt in de merkwaarden.

Een innovatieve rebranding-oplossing is het gebruik van een hartbes, die zichtbaar is in de witte opening tegen de achtergrond van de bleke koraalomtrek van het hart. De ronde vorm van het icoon en de bijpassende kleur geven een idee van de vele associatieve symbolen van medische zorg. Dit is het warme, zorgzame hart van het personeel; het is de kracht waarmee mensen vechten voor betaalbare medicijnen; ook een bes, als een vrucht, als de personificatie van aangename behandelresultaten, als «de kers op de taart» van een eenvoudige bediening. Je kunt lang spelen en discussiëren over dit logo. Het belangrijkste blijft — de betekenis van goedheid, gezondheid, hulp, ongetwijfeld, bevestigt de diepe missie van het merk en zal verder bijdragen aan de ontwikkeling van dit bedrijf ten behoeve van mensen.