Suits Me — begint op een nieuwe manier te leven vanaf het moment dat je je logo verandert

Suits Me Logo

Fintech-service Suits Me, die alternatieve financiële diensten aanbiedt, kondigde een nieuwe fase in zijn ontwikkeling aan. Het begin wordt gesymboliseerd door een herontworpen ontwerp en een volledig nieuw logo ontwikkeld in nauwe samenwerking met merkadviseurs. De beslissing over de op handen zijnde rebranding werd vergemakkelijkt door de forse groei van het bedrijf die vorig jaar plaatsvond en het resultaat was van zes jaar nauwgezet werk van alle servicemedewerkers sinds de oprichting.

Suits Me Nieuw Logo

Het nieuwe concept om met hun klanten samen te werken, vereiste dat ze hun gebruikers betere informatie konden bieden met behulp van grafische elementen. Door het herontwerp werden de belangrijkste zakelijke voordelen en nieuwe kansen voor gebruikers weerspiegeld. De bijgewerkte interface heeft het gebruik van de betalingsdienstfunctionaliteit voor meer dan 150.000 gebruikers verbeterd en vereenvoudigd.

Logo Suits Me

Allereerst werd het kleurenschema van het logo radicaal gewijzigd. Om aantrekkelijkheid te creëren en een positief visueel effect te geven, is de achtergrond van het logo gemaakt in een volledig witte kleur. Het bord zelf, gemaakt in de vorm van een spiraalvormig element, dat van links naar rechts afwikkelt, kreeg helderdere en vrolijkere kleuren, in een verloopontwerp. Het blauw dat van onderaf komt, verandert geleidelijk in groen. Het bovenste segment heeft een gradiëntovergang van blauw naar lila. Het binnenste centrale deel op het overgangspunt van het onderste segment naar het bovenste is gescheiden door een gele kleur met een vloeiende overgang van de lichte tint naar een donkerdere, bijna oranje tint.

De tekst is getypt in zwarte kleine letters en bevindt zich rechts van het midden van het teken. In varianten van de toepassing op een zwarte achtergrond, wordt de tekst gemarkeerd met de tegenovergestelde witte kleur. Deze aanpak zou de goede vooruitzichten van samenwerking met fintech moeten aantonen, de bezorgdheid van de eigenaren en het hele team van de bron moeten aantonen met de eenvoud en het gebruiksgemak van de service, de voortdurend toenemende mogelijkheden.

Suits Me Voor en Na Logo (geschiedenis)

Er werd een nieuwe slogan ontwikkeld en geïmplementeerd — de rekening voor iedereen, die de essentie van de missie van financiële dienstverlening symboliseert. Suits Me vernietigt de gebruikelijke stereotypen in de perceptie van gebruikers van financiële structuren. Het neemt alle barrières weg die banken en andere traditionele financiële instellingen vandaag de dag nog steeds cultiveren. U kunt een gebruiker van de service worden zonder dat u verschillende soorten documenten hoeft te overleggen die uw identiteit, solvabiliteit en nog veel meer bevestigen dat vandaag nodig is om een ​​rekening te openen. Zelfs personen met een slechte kredietgeschiedenis of de volledige afwezigheid ervan kunnen toegang krijgen tot de mogelijkheden van de service, gebruik maken van zijn services.