Stribe krijgt een nieuwe eigentijdse stijl

Stribe Logo

White Bear is betrokken geweest bij de ontwikkeling van een nieuwe stijl voor de Stribe-app om meer gepassioneerde en gemotiveerde teams te helpen bouwen. Met zijn hulp kan het management het team van zijn onderneming verenigen, een analyse krijgen van de interesse in het werk van de werknemer, zijn problemen en wensen voor het verbeteren van de activiteit of de omringende atmosfeer achterhalen. Tijdens zijn bestaan ​​heeft de applicatie enkele wijzigingen ondergaan in de functionaliteit, is deze begrijpelijker en efficiënter geworden en zijn enkele bugs verholpen.

Stribe Nieuw Logo

De ontwikkelaars van de applicatie hebben de wensen van de gebruikers weerspiegeld in de bijgewerkte versie. Veranderingen in de vorming van nieuwe banen, de eisen aan het creëren van passende arbeidsomstandigheden hebben ertoe geleid dat men met de tijd mee moet gaan en de daarbij behorende middelen daarvoor. Dit alles vereiste aanpassingen aan de eigen visualisatie van de dienst, de actualisering ervan weerspiegelend en begrijpelijker en moderner maken. De bijgewerkte Stribe luistert naar elke gebruiker en geeft directe en effectieve feedback. Een analyse op basis van polsslagcontrole, het definiëren van trefwoorden maakt het mogelijk een analyse te maken over de toestand van de werknemer en de studie van zijn wensen en ideeën om het werk te verbeteren.

Logo Stribe

De ontwerpers van White Bear hebben alle functies van Stribe grondig bestudeerd om de belangrijkste en belangrijke kenmerken van de applicatie te begrijpen die het onderscheidt van een groot aantal spelers in de categorie welzijn en betrokkenheid bij hun werk van werknemers van elk type organisatie. De vorige versie van visuele identificatie voldeed niet aan de nieuwe eisen — een weerspiegeling van de opgewektheid en positiviteit van medewerkers, hun karakter en behoeften, evenals positieve veranderingen op de werkplek die meer dan anderhalf jaar plaatsvonden. Met de nieuwe visualisatie kunt u alle functies van de applicatie volledig onthullen, waardoor deze aantrekkelijker en begrijpelijker wordt. Voornamelijk het handgeschreven lettertype gebruikt in het logo van het merk in zwart, in contrast met de gele achtergrond. De kanteling naar rechts is een symbolische overdracht van de wens om steeds verder te gaan in zijn ontwikkeling en interactie met mensen.

Stribe Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het gebruik van verschillende dynamische karakters maakte het mogelijk om alle gevoelens en emoties weer te geven die medewerkers ervaren en demonstreren in de loop van hun activiteiten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gekozen kleurenpalet, waarin het hoofdmerk een energieke felgele tint wordt, wat een positief effect heeft op de menselijke psyche en de stemming effectief verhoogt. De algemene dynamiek en grafische vormgeving van visuele composities zijn gericht op het creëren van een vrolijke en vriendelijke sfeer, het creëren van een gevoel van menselijkheid, niet alleen in relaties tussen mensen. Tegelijkertijd beperkte deze aanpak het merk niet in de mogelijkheid van verdere ontwikkeling, waardoor er voldoende ruimte was voor nieuwe veranderingen.