Stitzlein Studio Brands Seal Storage

Seal Storage Logo

De visualisatie van Stitzlein Studio van het nieuwe Seal-opslagsysteem gaf inzicht in de voordelen van decentralisatie, kracht en flexibiliteit. Innovatie vereist duidelijkheid en duidelijkheid van begrip. Vooral voor niet-specialisten maar potentiële potentiële gebruikers. Dit wordt geborgd in verschillende fasen, waarvan de eerste het externe ontwerp, de visuele identiteit is. Het succes van de ontwikkeling van een startup hangt rechtstreeks af van het vermogen om het idee zelf op een aantrekkelijke en toegankelijke manier te presenteren, waarmee de Stitzlein-studio dit merk populair heeft weten te maken.

Seal Storage Nieuw Logo

Het woord Seal, gekozen als naam, heeft een dubbele betekenis. Het is een zegel en een zegel. Hierop bouwde het Stitzlein-atelier zijn werk. De vorming van de stijl van het merk was gebaseerd op de eigenaardigheden van de beweging van de dieren zelf. Zeehonden zien er onhandig uit op het land, zwaar, grappig en traag. Hun beeld suggereert altijd een circus. Maar in het water zijn het echte leeuwen. Verbazingwekkende mobiliteit, scherpe bochten met ongelooflijke snelheid dragen bij aan een succesvolle jacht. Door ze in dit proces te observeren, wordt het mogelijk om te genieten van gratie, onovertroffen flexibiliteit. En het zijn precies deze eigenschappen die kenmerkend zijn voor gedecentraliseerde netwerken — cryptocurrencies, blockchain, waardoor het zegel de beste weerspiegeling was van de functies van het platform, het meest nauwkeurige en informatieve symbool.

Logo Seal Storage

Het proces van het maken van het logo omvatte de toepassing van afbeeldingen op basis van de regels voor het handhaven van de verhoudingen en symmetrie van de cirkels. Het teken in de vorm van een zegel dat salto’s maakt, is het resultaat van het gebruik van de kruising van cirkels van verschillende grootte, waardoor het symbool is opgebouwd uit vele elementen met vloeiende en regelmatige rondingen in hun constructie, wat kenmerkend is voor de principes en filosofie van het merk. Dit monochromatische teken is gebruikt op alle soorten visualisatie- en beeldproducten en vertegenwoordigt het merk op een zeer effectieve en beknopte manier.

Seal Storage Woordmerk Logo

Het logo zelf bevat, naast het merk, de tekst — de merknaam, gemaakt in hoofdletters. De tijdlijn voor de uitvoering van de tekst riep echter veel vragen op. Als het snijden van de onderste ledematen van de rechter- en linkerbenen van de letter «A» kan worden verklaard door de constructietechnologie met behulp van cirkels, dan is de willekeurige houding ten opzichte van curling moeilijk te verklaren. Als de uniformiteit van de spatiëring tussen letters niet wordt behouden, ontstaat er een visuele «stoornis». Dit valt vooral op bij de letter «S». Misschien probeerden de ontwerpers op deze manier de overheersende decentralisatie van het merk weer te geven. De resulterende visuele impact is echter niet erg aangename sensaties.