Stewart Brewing herontwerpt zijn logo en verpakkingsontwerp

Stewart Brewing Logo

Rebranding van ambachtelijke brouwerij van O Street design studio in Glasgow benadrukte het Schotse erfgoed van het merk.

De brouwerij heeft Schotse roots en het was deze nuance die de tartan inspireerde, een grafisch geruit patroon. Het nieuwe logo behield de vorm van de hop, maar veranderde het S-vormige merkteken van het bedrijf. Zo hebben de ontwerpers de tradities behouden en de moderne trends in de groei van de brouwerij getoond.

Stewart Brewing Nieuw Logo

De studio ontwierp ook een nieuwe verpakkingssjabloon voor een brouwerij in de buurt van Edinburgh.

Het belangrijkste doel van de rebranding is om alle bieren van het merk Stewart Brewing te verenigen en bij te dragen aan de groei op de binnenlandse markt dankzij de identificatie en het unieke karakter van het aanbod.

Het idee van de specialisten was om een ​​logo te maken in een monochrome stijl zodat het contrasteert met de complexe patronen op de verpakking. Wat betreft de patronen zelf, ze zijn gemaakt in twee rijen door veelkleurige strepen op elkaar te leggen. Het resultaat is een eenvoudig tweelaags systeem, maar met een nogal ingewikkelde tartan. De vorige kleuren werden gebruikt voor de kleuring om de traditie van het merk te behouden. En voegde tinten toe die bij elk type bier horen — op voorstel van Stewart Brewing.

Logo Stewart Brewing

Het gebruik van een traditioneel kleurenschema behield het gevoel dat het merk goed bekend was bij de klant. Het vorige ontwerp bestond uit een reeks labels met aparte tinten (ongeveer zes) voor elke variëteit.

Dit patroon wordt gebruikt op voertuigen die producten leveren aan winkels. Hij siert ook het uithangbord van de brouwerij zelf. De ontwerpers gebruikten het lettertype Buenos Aires. Dankzij de grafische kenmerken van sommige letters, geeft dit lettertype het merk een gevoel van warmte en verbondenheid in de geest.

Stewart Brewing Oud en Nieuw logo (geschiedenis)