Spannende nieuwe verpakking voor Pure Life Water

Pure Life Logo
Het drinkwater van NESTLE® heeft de gevestigde normen in de loop van de jaren van productie nooit veranderd. De geweldige smaak, de hoge kwaliteit die aan alle bestaande eisen voldoet, zijn onderscheidende kenmerken die over de hele wereld worden erkend. Vandaag heeft het merk besloten om de visuele identiteit van zijn product aan te passen om er meer aandacht voor te krijgen van de kant van de consument, om hem eraan te herinneren zijn gezondheid serieus te nemen en alleen kwaliteitsproducten te gebruiken, vooral water. In het besef dat water de basis is van al het leven op aarde, besteedt het merk de meeste aandacht aan kwaliteitscontrole, evenals aan het ontwerp van verpakkingen en containers. Tegenwoordig heeft NESTLE® het visuele ontwerp van containers en verpakkingen herzien, waardoor het effect van visuele impact op de consument is verbeterd en het imago dat iedereen stoorde, werd verwijderd.

Pure Life Nieuw Logo
Het nieuwe verpakkingsontwerp is net zo verfrissend als de verkwikkende vloeistof die traditionele containers vult. De adembenemende look gecreëerd door ontwerpers is moderner, aantrekkelijker en informatiever geworden. Tegelijkertijd werd er wat leuks gedaan om het merk leuker en vriendelijker te maken. De nadruk op kleurtint is gewijzigd. Nu is de hoofdkleur van het merk een helder en vrolijk felgeel geworden. De traditionele kleur van water — blauw — bleef alleen op het element met het logo. Nu is een pakket met uw favoriete water al van ver te zien, zelfs tussen de enorme hoeveelheid aanbiedingen van alternatieve fabrikanten.

Logo Pure Life
De kleine mensen van het merk zijn vrolijker geworden en hebben hun felrode kleur behouden, maar in een meer verzadigde tint. Ze zijn gemaakt met slechts één lijn, zonder scheiding, en bieden een visualisatie van de eenheid en gemeenschappelijkheid van het streven naar één doel. Het lettertype van de merknaam is vet schreefloos. Het is vrolijk en eenvoudig, uitgevoerd in het wit op een donkerblauwe cirkel en symboliseert een enorme druppel van het zuiverste water dat in beweging is. Het embleem is eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. De graphics zorgen ervoor dat de merknaam van een afstand wordt gelezen, waardoor het handig is om zelfs in de kleinste formaten waar de ruimte beperkt is, te gebruiken. De typografie van het bord is zo leesbaar mogelijk en het digitale ontwerp zorgt voor een duidelijke perceptie van elk afzonderlijk element van de compositie.

Pure Life Voor en Na Logo (geschiedenis)
Het nieuwe ontwerp is een oplossing die niet alleen de verkoop zal verhogen door het product zichtbaarder te maken, maar ook laat zien dat het merk met de tijd mee wil gaan, zowel in zijn eigen ontwikkeling als in het creëren van beeldelementen.