SmartHub-merk breidt publiek uit met nieuw logo

SmartHub Logo

Het merk dat zich bezighoudt met kredietverlening aan kleine handelaren — SmartHub — heeft zich met succes gevestigd als een betrouwbare partner voor Aziatische bedrijven.

Iedereen die ooit met financiële instellingen te maken heeft gehad, zal ongetwijfeld psychisch ongemak en twijfels ervaren. In dit opzicht verdrijft SmartHub mythes over negatieve samenwerking en wekt het veel vertrouwen met zijn innovatieve servicesysteem. Trouwens, dankzij het merk Intheblack verscheen een succesvolle SmartHub, die de gemeenschappen van Vietnam overspoelt en mensen die verre van digitaal bankieren zijn, kennis laat maken met de vooruitzichten voor het gebruik van nieuwe technologieën op het gebied van financiën.

SmartHub Nieuw Logo

SmartHub is een handelsmerk geworden. En het logo is de personificatie van communicatie en succes. Dit blijkt uit de heldere bessenkrul, die symbool staat voor een chatvenster of bericht waarmee op sociale media kan worden gecommuniceerd. Dit is een speels ovaal logo met witte letters aan de binnenkant van het merk, een modern denksymbool — de hashtag.

Logo SmartHub

De ontwikkelaars van het logo hebben speciale aandacht besteed aan de rode tint van het embleem. Feit is dat in veel culturen rood de basiskleur is voor het bepalen van de waarden van groepsidentiteit. Wat betreft de Vietnamezen, de doelgroep van het merk in kwestie, is rood de sleutel tot succes, welvaart, gezondheid, welzijn. De toon die is gekozen voor het merk SmartHub, evenals de kleuren die bij de identiteit horen (groen en wit met blauw) zijn perfect gecombineerd en benadrukken het jeugdige karakter en de «geavanceerde» bedrijfscultuur van andere merkbedrijven.