Singapore Wildlife Sanctuary verandert haar logo en naam in Mandai Wildlife Group

  Mandai Logo

  Een natuurreservaat werd in 2000 opgericht in Singapore en heeft onlangs een verandering ondergaan in zijn visuele identiteit, waardoor de naam is veranderd. Tegenwoordig heet het reservaat Mandai Wildlife Group, is de rentmeester van het Mandai Wildlife Reserve en beslaat meer dan 300 hectare, dat 5 parken, een eco-resort en een natuurfonds verenigt. De centrale zone van het reservaat is de Singapore Zoo, geopend in 1973, die meer dan 300 diersoorten presenteert, vertegenwoordigd door 4.200 individuen. De groep omvat Jurong Bird Park, Night Safari, River Wonders en Rainforest Wild. De missie van Mandai is om al deze organisaties samen te brengen om een ​​betekenisvolle en onvergetelijke ervaring te bieden in de unieke en onnavolgbare wildernis van de regio. Tegelijkertijd besteedt het merk speciale aandacht aan de bescherming van het milieu en de biologische omgeving, en streeft het ernaar om in zijn diversiteit alle vertegenwoordigers van de natuur in Singapore te behouden. De identiteitsveranderingen zijn ontworpen en uitgevoerd door de in Singapore gevestigde studio Anak, wiens werk wordt gekenmerkt door creativiteit en esthetiek.

  Mandai Nieuw Logo

  In verband met de herwerking van het hele systeem van visuele elementen van het merk vanaf nul, besloot de studio een nieuwe benadering toe te passen op de vorming van de huisstijl en strategie. De belangrijkste focus van de visualisatie was de weerspiegeling van het belangrijke doel van de groep – het behoud van de biodiversiteit in de regio. Om dit doel te bereiken, voldoet elke beslissing, van organisatorische veranderingen tot typografie, aan het algemene begrip dat dieren in het wild en mensen absoluut correct zijn in hun belang. Het merk in zijn nieuwe vorm brengt mens en dier in evenwicht en demonstreert zijn visie op het leven eromheen.

  Logo Mandai

  Het nieuwe logo is een woordmerk – Mandai, dat is uitgevoerd in een origineel en natuurlijk lettertype zoals Value Serif Colophon Foundry. Net als de natuur zelf ziet de tekst er natuurlijk en gemakkelijk te onthouden uit. Vetgedrukte letters hebben significante “geknepen” hoekige schreven, waardoor het een organische gelijkenis heeft met de bladeren van bomen. De lettertypen kenmerken zich door een prettige en comfortabele ronding, laag oplopende elementen en hoge hoogtes. En de tekst onder het eerste woord van de naam – Wildlife Reserve, uitgelijnd op de breedte van de eerste, uitgevoerd in hoofdletters, versterkt alleen het effect van een positieve impact op de kijker.

  Mandai Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Voor elk lid van de groep werd hun eigen visuele architectuur ontwikkeld, die werd gebouwd op de gemeenschappelijke basis van de grafische afbeeldingen van het merk zelf. Elk van de borden heeft zijn eigen individualiteit gekregen en benadrukt de kenmerken van zijn natuur en rijke erfgoed. Ze zijn vol vitaliteit, ondersteund door een tijdloze stijl.