SikSilk Logo

SikSilk LogoSikSilk is een jong merk dat staat voor trendy urban en sportieve kleding. Produceert heren T-shirts, hoodies, sweatshirts, broeken, broeken, korte broeken. Opgericht in 2012 in het VK.

Betekenis en geschiedenis

Logo SikSilk

Het merk is geïnspireerd door de beste atleten ter wereld, maar ook door casual streetstyle. Deze combinatie is terug te zien in alles wat met de Britse kledingfabrikant te maken heeft. Hij laat zich ook leiden door verfijnde elegantie en combineert sport met verrassend gemak met stadsstraten.

Dit principe geldt ook voor de huisstijl, waarin de individuele dynamiek overgaat in een modern levensritme. Speciaal hiervoor heeft het jonge bedrijf gekozen voor een bijzonder logo: een monogram in de vorm van een monogram in de oude stijl met handgeschreven letters en dunne gebogen lijnen.

Als nieuw merk dat zich richt op een sportomgeving, ziet het er ongebruikelijk uit en roept het een gevoel van retro-elegantie op. Tegelijkertijd trekt het label de aandacht en onderscheidt het zich effectief van de rest.

Logo lettertype en kleuren

SikSilk Logo

Het grafische symbool van SikSilk is samengesteld uit de symbolen die in de naam voorkomen. De letters zijn cursief geschreven en lijken zo veel mogelijk op een ingrijpend handschrift. Ze zijn versierd in de vorm van een figuurmonogram, waar twee «S» duidelijk zichtbaar zijn. Het heeft ook een geïmproviseerde «I», de contouren van de «L» worden geraden. Deze combinatie van een verouderd embleem met een ultramodern concept zorgt voor een uniek beeld met een karakteristieke entourage.

Het kleurenpalet van het logo is monochroom. Bovendien veranderen zwart en wit soms van plaats, als achtergrond of als grafisch teken. Een andere optie is in gebruik — wit en goud. In dit geval worden de letters op een donkere ondergrond geplaatst en omlijnd met een dunne rode lijn. Dit embleem wordt gebruikt in tegenstelling tot casual jeugdkleding.