Shopier – betalingsautomatisering in een nieuw design

  Shopier Logo

  In de context van de ontwikkeling van moderne technologieën en quarantaine, omvat internet steeds meer het proces van kopen en verkopen, wat de mogelijkheid biedt om directe contacten tussen de verkoper en de koper te verminderen. Om online transacties eenvoudiger en comfortabeler te maken, bieden moderne ontwikkelaars een verscheidenheid aan systemen en applicaties. Onder hen – het Shopier-platform onderscheidt zich door zijn gemak en gebruiksgemak, en biedt de mogelijkheid om transacties in sociale netwerken te automatiseren, op handelsplatforms van welke aard dan ook die zich op internet bevinden. Het programma onderscheidt zich door zijn grotere veiligheid en beschikbaarheid, snelle installatie en een intuïtieve interface. Degenen die willen beginnen met handelen op sociale netwerken, kunnen het platform gebruiken om binnen een paar minuten te beginnen met verkopen. Na enkele verbeteringen heeft het platform vandaag een rebranding ondergaan, waardoor het op een nieuwe manier aan de consument werd gepresenteerd, waardoor de visuele identiteit aantrekkelijker en demonstratiever werd. De identiteit werd behandeld door de multidisciplinaire onafhankelijke ontwerpstudio Fol, gevestigd in Istanbul in 2014.

  Shopier Nieuw Logo

  Het merk eiste radicale veranderingen in zijn identiteit, waaronder veranderingen in strategie, stijl, mobiele applicaties, digitaal en zakelijk printmateriaal. Fol Studio probeerde de leidende positie van het merk te versterken door middel van visuele technologieën en in de eerste plaats door het creëren van een begrijpelijk, toegankelijk en modern ontwerp van het nieuwe logo, dat scherpe randen van universele uitvoering heeft gekregen. Dankzij de kenmerken is het bord zeer goed compatibel gebleken met alle submerken en platforms. De nieuwe identiteit moest hem onderscheiden van concurrenten, hem herkenbaar maken en goed onthouden. Dit werd bereikt dankzij het kleurrijke ontwerp, het creëren van een geest van oprechtheid en vertrouwen, wat vooral belangrijk is voor gebruikers, mLogo Shopier

   

  Het logo is gemaakt in overeenstemming met de moderne eisen van de huidige trends. Eenvoud en beknoptheid vormen de basis voor de totstandkoming van de grafische vormgeving van het logo. Het is een tekstuele weerspiegeling van de merknaam. Hiervoor werd een licht getransformeerd hoofdlettertype van het type Gilroy Bold van Radomir Tinkov gebruikt, waarvan sommige letters afgeschuinde hoekpunten kregen, de letter “e” een middelste lijn onder een hoek van 30˚ met de horizontaal, en “r” – het meer gebogen bovenste deel. De graphics van het lettertype roepen positieve emoties en vertrouwen op, wat vooral belangrijk is voor dit soort merken. De afschuiningen van de hoekpunten “h” en “p” – in de laatste gebeurt dit in de bovenste en onderste delen, op voorwaarde dat een visuele grafische compositie wordt gecreëerd die gemakkelijk kan worden gecombineerd met verschillende afbeeldingen op het web en in print.

  Shopier Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De gebruikte tint – Perzisch blauw, dat wordt gekenmerkt door verzadiging en positieve impact, versterkt het psychologische effect van de vereiste impact op de consument.