SHI — cloudstrategieën in een nieuwe identiteit

SHI Logo

Software House International, opgericht in 1989 als een regionale softwareverkoper, is uitgegroeid tot SHI. Het was meer dan een marketingtruc. Hiermee wilde het merk laten zien wat de kern van zijn geest was. Bij SHI draait alles om het wegnemen van de enorme focus op alles wat zich buiten formele contracten afspeelt, zodat het echte succes van elke klant wordt gegarandeerd. Het weerspiegelt de waarden die het merk biedt die niet kunnen worden weerspiegeld in standaardovereenkomsten, waarbij niets staat over het daadwerkelijke serviceniveau van het bedrijf. De ongelooflijke voordelen van de voorstellen kunnen door geen enkel document in aanmerking worden genomen en worden gegarandeerd. Tegelijkertijd zorgt het merk voor veel details, waaronder leveranciersbeheer, logistieke organisatie, inkoopversnelling, werken met IN-assets, waardoor de klant zijn tijd rationeler kan besteden.

SHI Nieuw Logo

Al bijna 20 jaar gebruikt SHI dezelfde symboliek ondanks de veranderingen, vooral binnen de organisatie zelf, die is uitgegroeid tot een groeiend netwerk van ervaren middelen die voortdurend professioneel zijn gegroeid en uitgebreid, veranderend in overeenstemming met de nieuwste technologieën. Het nieuwe logo is, net als de vorige versie, een weergave van de naam, maar gemaakt in het lettertype van het oorspronkelijke ontwerp, dat het beeld ondersteunt van een moderne onderneming die actief is op het gebied van elektronische technologieën. Om het lezen van de tekst te vergemakkelijken, werd de minimaal toegestane tracking toegepast, waarbij elke letter duidelijk van elkaar werd gescheiden. Dit, en het gebruik van moderne technologieën om duidelijke contouren te bieden voor de weergave van tekstelementen, verzekerden de leesbaarheid in elk ontwerp, met behoud van een minimalistische benadering.

Logo SHI

Een symbool van constante ontwikkeling en vooruitgang — de schuine cirkel die in dikte verandert, werd omgevormd tot een regelmatige cirkel, die tegelijkertijd symbool staat voor oneindigheid in ontwikkeling en de volledigheid van de vorming van het merk als een gevestigde structuur. Tegelijkertijd communiceert hij de wens van de eigenaar om een ​​centrum te worden voor het succes van zijn klanten.

SHI Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het gebruikte kleurenpalet verschilt niet in verscheidenheid, met behoud van de gekozen stijl.De hoofdtint is zwart, wat zorgt voor het nodige contrast bij het plaatsen van het logo in gedrukte en digitale media. Maar om de aandacht op de visualisatie te vestigen, is het cirkelsymbool gemaakt in een rasterversie — met tinten van rood tot lichtgroen. Dit accentelement geeft het logo herkenning en aantrekkelijkheid.