Securrency — updates die een nieuwe visie op de financiële wereld laten zien

Securrency Logo

Het financiële blockchain-bedrijf Securrency, opgericht in 2015 door Dan Doney, heeft zijn look en feel gereorganiseerd. De update was nodig vanwege grote veranderingen in zowel de strategie als de voorstellen van het bedrijf. In de loop der jaren heeft het merk een eigen financieel ecosysteem ontwikkeld, dat wordt gekenmerkt door ongehinderde toegang, geen beperkingen en decentralisatie. Het hoofddoel werd bereikt — het oplossen van de problemen met toegang tot verschillende rechtsgebieden, door uit de val te komen die werd veroorzaakt door de imperfectie van regelgevende en institutionele beperkingen.

Securrency Nieuw Logo

De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt effectief het optimisme van het merk voor zijn veelbelovende toekomst, en demonstreert de visie van een nieuwe financiële instelling, die wordt bepaald door alle acties die het bedrijf onderneemt. Het belangrijkste element van de visualisatie is het logo, waarvan de ontwikkeling de grootste aandacht heeft gekregen. In overeenstemming met zijn algemene visie heeft ontwerpbureau Drumroll een creatieve benadering gekozen om een ​​nieuwe ervaring te bieden, ondanks de wens van de eigenaren om de oude graphics zoveel mogelijk te behouden. De nieuwe ontwikkeling weerspiegelt echter echt beter de huidige richting van het bedrijf en brengt de belangrijke veranderingen die het merk doormaakt in de financiële wereld over.

Logo Securrency

Het bord, het symbool van het bedrijf, is gemaakt in de vorm van een zeshoekige kern met een vrij binnengebied. Deze interpretatie is een demonstratie van verantwoordelijkheid voor deze ruimte. Tegelijkertijd vormt het een visuele perceptie van een symbool, als een getal — een rekeneenheid, die een digitaal saldo vertegenwoordigt, dat een vervanging is voor effecten en in de toekomst grote kansen biedt. Tegelijkertijd kan het symbool worden gezien als de letter «S», de eerste letter van de merknaam, die een visuele eenwording biedt van alle informatie die door het bord rond het merk zelf wordt gepresenteerd, waardoor het hele compositie erbij. Deze brief creëert een enkel intern ecosysteem, dat de acties van Securrency zelf weerspiegelt, die ernaar streeft de gecreëerde visuele token te activeren en maximale veiligheid te garanderen, evenals alle gemeenschappen verenigd door het merk zelf.

Securrency Voor en Na Logo (geschiedenis)

Ook het corporate kleurenpalet is getransformeerd en heeft nieuwe kleuren gekregen. Spelen met verschillende tinten basisgroen is een effectieve toespeling op het verleden, heden en de toekomst van het bedrijf dat vandaag wordt gevormd. Deze kleuren komen levendig en duidelijk tot uiting in de constructie van de nieuwe website, die een aantrekkelijke interface, intuïtieve functionaliteit en een vereenvoudigd zoeksysteem heeft. De nieuwe visualisatie is gebouwd rekening houdend met de realiteit van vandaag, inclusief de snelheid van veranderingen die plaatsvinden in het veld van het bedrijf. Het zorgt voor snelle en gemakkelijke wijzigingen, bruikbaarheid in toekomstige producten.