Scottish Ice Hockey presenteerde zijn identiteit

Scottish Ice Hockey Logo

De Scottish National Government heeft een ambitieuze ijshockeymerkidentiteit bedacht. Het populariseren van deze sport in de regio en het versterken van de nationale geest is dus een enkele conceptuele missie.

Het beroemde symbool van Schotland werd gekozen om het creatieve logo te lanceren — een dynamische, heldere, sterke eenhoorn. Dit beeld staat heel dicht bij de Schotten en is altijd gerespecteerd. In oude gedenktekens vinden ze nog steeds de stilering van het beeld van de eenhoorn als een magisch en onverwoestbaar wezen, waarin de voorouders van de Schotten geloofden. Dit is een cultusbeeld geassocieerd met onmerkbare krachten, energie, gezongen in legendes en heldendichten.

Scottish Ice Hockey Nieuw Logo

Elk van de elementen in de eenhoornafbeelding vertegenwoordigt een specifiek aspect met betrekking tot ijshockey. Een hoorn heeft bijvoorbeeld 6 segmenten. Dit zijn 6 verdedigers van ijsstrijders. Kleuren — wit en donkerblauw, grijze randen rond het beeld — verwijzen naar traditionele nationale kleuren. De pose van een eenhoorn met een hoorn die naar voren steekt, het gezicht van het wezen naar links gedraaid, alsof het poëtisch de dierlijke kracht en kracht van het karakter van het symbool aangeeft. Aan de basis van de nek van de eenhoorn is een ander nationaal beeld verborgen — het kruis van St. Andrew de Eerstgenoemde. Toegegeven, het is niet zo opvallend vanwege de stilering van de vacht en het hoofd van de eenhoorn, maar een oplettende kijker, oorspronkelijk uit die landen, zal zeker de toewijding aan traditie opmerken.

Logo Scottish Ice Hockey

De descriptor voor Schots ijshockey wordt weergegeven in serif-lettertype, wat magie en dynamiek aan de afbeelding toevoegt. Dit lettertype is visueel scherp, vet, pretentieus. Het illustreert volledig de vaardigheden die nodig zijn voor sport — kracht, uithoudingsvermogen, snelheid.

Dit logo is geschikt voor het uitbrengen van producten, zowel onder Cubes, trainers, vrijwilligers en fans, als voor de presentatie van belanghebbenden. Dit beeld wordt terecht beschouwd als een succesvolle belichaming van de Schotse nationale geest op ijs.

Scottish Ice Hockey Voor en Na Logo (geschiedenis)

Een ander pluspunt van het gecreëerde logo is dat door het verwijderen van de grafische inscriptie en het vervangen door een ander woord, of het nu «Schotland» of «Scottish Conference» is, het beeld het nationale karakter zal weerspiegelen, de eenwording van krachten omwille van het doel, de bereidheid tot uitdagingen en directheid.

Om het succesvolle imago te consolideren, werd besloten om een ​​speciaal sportuniform in één stijl te gaan produceren. Daarom opent het concept van «een gedeeld pad waar iedereen aan mee kan doen» nieuwe sport- en marketingperspectieven voor de doorgewinterde Schotten.