San Diego State University viert zijn 125e verjaardag met nieuwe branding

San Diego State University Logo

San Diego State University, opgericht in 1897, een instelling voor hoger onderwijs in de staat Californië, VS, heeft de introductie van een nieuwe branding getimed ter gelegenheid van haar 125-jarig jubileum. Dit is de oudste en grootste onderwijsinstelling in het district en maakt deel uit van de staat Californië, VS. Vijf jaar geleden werd de universiteit de leider onder de Amerikaanse instellingen in het ontvangen van onderzoeksbeurzen, zowel publiek als privaat. Door haar historische betekenis te consolideren en tegelijkertijd de trends van het heden te volgen, beslist de universiteit vandaag over de noodzaak van rebranding, die nauwkeuriger en levendiger alle informatie over vroegere en huidige veranderingen in de strategie en moderne structuur van de instelling zou overbrengen. De nieuwe merkidentiteit is rechtstreeks ontwikkeld door het personeel van San Diego, dat een nieuw platform en een herdachte visuele identiteit introduceerde.

San Diego State University Nieuw Logo

Het nieuwe ontwerp is fundamenteel anders dan alle voorgaande versies. Het bevat een bijgewerkt logo, presidentieel zegel, sjablonen, slogan en bijgewerkte berichten die worden ondersteund en verbeterd door een nieuwe fotografische stijl. De basis van de visuele reorganisatie was een verhaal over de eigen geschiedenis, dat een constante voortzetting heeft met behoud van de thema’s die erin weerspiegeld worden. De juiste woordkeuze voor de slogan en bodytekst van het merk zorgde voor de nodige impact, waardoor de visualisatie gedenkwaardig en krachtig werd. De hele identiteit spreekt van de toewijding van de universiteit om voort te bouwen op haar wereldwijde reputatie als een modern academisch en onderzoekscentrum. Dit geeft een demonstratie van de positieve impact van de instelling op de hele regio, staat en zelfs land. Er zijn attributen en visuele componenten ontwikkeld die vooral aantrekkelijk zijn voor leerlingen en docenten. Het nieuwe logo en reflectiesysteem toont effectief de erkenning die de universiteit heeft verdiend voor haar vooruitstrevende programma’s, hun diversiteit en inclusiviteit.

Logo San Diego State University

Het ontwerp van de slogan — Transform Your Tomorrow, zorgt ervoor dat het zowel als slogan als als enkelvoudig teken kan worden gebruikt dat effectief in berichten kan worden gebruikt. In de kern weerspiegelt het het fundamentele idee dat alle verhalen over de geschiedenis van de instelling leidt en inspireert. Met zijn hulp werd gezorgd voor belangrijke studentgerichte marketing en werd communicatie gevormd die de universaliteit van het merk ondersteunde. De typografie en toonwoorden vormen een sterke, heldere, nieuwsgierige, gepassioneerde, innovatieve look. De toon verandert afhankelijk van het publiek.

San Diego State University Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De kenmerkende stijl van SDSU is een moderne interpretatie van wie het is en waar het naartoe gaat, geïnspireerd door zijn hele geschiedenis en enorme erfenis. Veel aantrekkelijke visuele effecten, originele ontwerpoplossingen en digitale creatieve elementen werden in het systeem toegepast. Het zijn patronen, niet-standaard vormen, en zijn een perfecte uitbreiding van het hele visuele ontwerp, dat is geïnspireerd op de architectuur van de campus.