Run for the Hills introduceert submerk Miscellany

Miscellany Logo

De in Londen gevestigde meubelontwerp- en brandingstudio Run for the Hills liet haar klanten en gasten kennismaken met haar nieuwe online ontwerpservice. Diversen — deze naam werd aan het submerk gegeven, kreeg zijn visuele identiteit, waarvan het grafische ontwerp vandaag op de website te vinden is. Met de hulp van Miscellany wil de studio de distributie van zijn product verbeteren. Het gebruik ervan in combinatie met de Zoom-applicatie die door ontwerpers wordt gebruikt, zal aanzienlijk tijd besparen bij het geven van feedback aan hun klanten. Hierdoor ontstaan ​​omstandigheden die het mogelijk maken om de prijs van diensten te verlagen.

Miscellany Nieuw Logo

De ontwikkeling van de huisstijl voor de applicatie is door de ontwerpers van het bedrijf zelf uitgevoerd onder direct toezicht van de oprichter en directeur van het bedrijf — Chris Trotman. De wens om moderne trends te volgen met behoud van de uniforme Brit Cool-sfeer die is aangenomen voor Run for the Hills, heeft gezorgd voor het creëren van een unieke stijl. Varia heeft een uitgesproken persoonlijkheid gekregen waardoor we het als een apart onderdeel kunnen beschouwen. Tegelijkertijd bleef een echt definieerbare visuele gemeenschap met zijn maker behouden. Het ontwerpteam van het bedrijf ontwikkelde het logo, het uiterlijk van de grond af (met behulp van de Webflow-tool, die werd gebruikt door ervaren visuele ontwikkelaar Daniel Drabik van Buck Rabbit) en websitefunctionaliteit, typografie en geluidseffecten, toegepaste illustraties en animaties.

De naam van het submerk is niet gekozen om simpelweg de aandacht te trekken. Het onthult de geheimen van het creëren van magische ruimtelijke composities door de ontwerpers van het bedrijf. Door totaal verschillende elementen te gebruiken om het interieur te vormen, creëren de ontwerpers een enkele en harmonieus ontworpen ruimte van hen, waarbij ze alles combineren tot één compositie op onverwachte en stijlvolle manieren. Tegelijkertijd worden de unieke kenmerken van de gekozen ontwerpstijl voor de inrichting van de kamer waargenomen.

Logo Miscellany

Voor het bedrijfslogo werd gekozen voor een minimalistische maar elegante stijl met een claim op verfijning. De beknoptheid van de visuele weerspiegeling van het logo wordt verzekerd door het gebruik van alleen de merknaam, uitgevoerd in een elegant handgeschreven lettertype dat door het bedrijf is ontwikkeld. Zijn verfijning en gratie weergalmt gunstig bij de uitvoering van lettertypen in modebladen of op de producten van toonaangevende cosmeticamerken. De lichtheid en luchtigheid die kenmerkend is voor elke letter van de gecreëerde tekst, zorgt ervoor dat deze uniek is in de omgeving van geometrisch perfecte digitale schreefloze lettertypen die massaal worden gebruikt op het gebied van visuele reclame en branding. Behoud van zijn visuele eigenschappen in verschillende dimensies van het gebruik van het logo maakt de perceptie en het lezen van de tekst vrij gemakkelijk en duidelijk, en benadrukt gunstig de individualiteit van het merk.