Rooks Bookkeeping onthult nieuw logo

Rooks Logo

Om een ​​gemakkelijke en transparante boekhoudkundige verantwoording te garanderen voor alles wat noodzakelijkerwijs een bedrijf vergezelt — van boekhouding tot prijsstelling, werd het Canadese bedrijf Rooks Bookkeeping opgericht. Het biedt een breed scala aan diensten die vrijwel alle aspecten van zakelijke en zakelijke financiële rapportage omvatten. Om zijn diensten te implementeren, maakt het merk gebruik van moderne software die het gebruik van cloudaccounting vergemakkelijkt, waardoor gebruikers nauwkeurige en tijdige financiële informatie ontvangen. Met het aanbod van Rooks Boekhouding hebben gebruikers maximale vrijheid om de juiste financiële beslissingen te nemen. Aangezien elke kennismaking met ondernemingen, organisaties en softwaretoepassingen begint met de studie van hun externe display, besloot het bedrijf wijzigingen aan te brengen in zijn visuele identiteit, op basis van de overeenstemming met de huidige doelen en doelstellingen, evenals de vereisten van moderne weergave technologieën.

Rooks Nieuw Logo

Aanvankelijk werd bij het maken van de merknaam een ​​symbolische verbinding gebruikt met een schaakstuk — een toren, die wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en snelheid. In de nieuwe interpretatie wordt het merksymbool weergegeven door een boek, waarvan de schaduw de contouren van een schaakstuk volgt. Een dergelijk beeld van hem geeft een meer integrale en volledige weerspiegeling van de ware betekenis, doelen en doelstellingen die het bedrijf zichzelf heeft gesteld. Het boek staat symbool voor de opgebouwde en bestaande kennis op verschillende gebieden die zorgen voor een succesvolle bedrijfsvoering door gebruikers. De hele visualisatie is erop gericht aan te tonen dat elke zakenman professionele ondersteuning verdient, met behulp waarvan financieel succes op lange termijn kan worden gepland. De identiteit is gebaseerd op de weerspiegeling van het gecreëerde vereenvoudigde boekhoudsysteem. Het merk positioneert zichzelf als een fundamentele ondersteuning voor het bedrijfsleven en gebruikt het symbool van de toren, de hoeksteen op het schaakbord, die een sleutelrol speelt in dit complexe en opwindende intellectuele spel. Al zijn vitale eigenschappen worden eigendom van het gecreëerde merk, dat ze toepast om het bedrijf te helpen succes te behalen.

Logo Rooks

Op het gebied van typografie werden kleine wijzigingen aangebracht, wat resulteerde in een toename van de dikte van de letters en een vereenvoudiging van de grafische uitvoering van de letter «k» en «s». Dit maakte de tekst leesbaarder en beter herkenbaar tussen de vele logo’s. De contrasterende zwarte kleur van de tekst is de tweede huisstijlkleur geworden na de rijkoranje uitvoering van het boeksymbool, waarvan de reflectie in de vorm van een schaduw van een schaakstuk ook in het zwart is uitgevoerd. Alle afbeeldingen van het bord en het logo zijn uitgevoerd met behulp van moderne digitale technologieën, wat zorgde voor een duidelijke en contrasterende uitvoering. De compositie, gemaakt in een minimalistische stijl, is gemakkelijk herkenbaar en gedenkwaardig geworden.

Rooks Voor en Na Logo (Geschiedenis)