Robuust platform voor risicobeheer — Riskified is bijgewerkt

Riskified Logo

Riskified is een platform dat in 2003 is ontwikkeld om de inkomsten te verhogen en de risico’s in e-commerce te verminderen, dat in een bijgewerkte vorm aan gebruikers wordt gepresenteerd. De rebranding werd gedreven door de uitbreiding van de mogelijkheden van het bedrijf, waardoor het merk sterker, groter en zelfverzekerder werd. Het platform dat hij creëerde, heeft nieuwe mogelijkheden gekregen, waaronder ondersteuning voor verschillende producten, waaronder het vlaggenschip Chargeback Guarantee. Vandaag maken 3 van ‘s werelds top 10 e-commerce deelnemers al gebruik van het Riskified aanbod. Hierdoor worden de transactiekosten verlaagd en wordt de bescherming tegen mogelijke frauduleuze activiteiten verhoogd. Het nieuwe ontwerp weerspiegelt deze veranderingen, evenals nieuwe ideeën die vandaag al worden geïmplementeerd of in afwachting zijn van implementatie.

Riskified Nieuw Logo

Allereerst zijn er wijzigingen aangebracht in het kleurenpalet. Het wordt gepresenteerd in verschillende kleurtinten, waaronder groen het belangrijkste merk blijft. Met een positieve lading is groen een weerspiegeling van de kernwaarden van het merk. Het uitgebreide palet staat symbool voor het uitbreiden van de producten van het merk en het bestrijken van meer markten. Twee hoofdkleuren — groen en leiblauw — worden in het logo weergegeven op het nieuwe element — een bevestigend vinkje voor de handtekening, die in zijn dynamiek gemakkelijk de letter «R» wordt — de eerste letter van de naam, «werkend» als de geaccepteerd monogram van het merk. De symbolische betekenis van het vinkje is alle opdrachten die door het bedrijf zijn goedgekeurd en geaccepteerd voor werk, en dat zijn er steeds meer. De dynamiek van het merk is een bevestiging van het groeiproces van de eigenaar van het logo, constante beweging in een poging om de promotie van partners te verzekeren en hun groei te verzekeren.

Logo Riskified

De hele logo-compositie heeft een zachte rondheid en helderheid gekregen in zijn visuele prestaties. Dit biedt een demonstratie van vriendelijkheid en een presentatie van het talent van elk teamlid, dat de basis vormt van de technologieën die het bedrijf ontwikkelt. Tegelijkertijd is het een grafische manier om de aandacht te vestigen op de openheid van het bedrijf voor dialoog en de wens om het eens te worden over taken om de meest verwachte resultaten te verkrijgen, om de beste ervaring die is opgedaan bij het werk van de klant toe te passen.

Riskified Voor en Na Logo (geschiedenis)

De rebranding had ook gevolgen voor het uiterlijk van de website van het merk en de functionaliteit ervan. Het presenteert alle producten en nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf op een handige en interessante manier. Het weerspiegelt ook het geld-terug-garantiemodel. De nieuwe interactieve dienst van het merk is responsief en aanpasbaar aan de snel veranderende e-commerce-omgeving op wereldschaal.