Remote Year is een nieuw soort beroemde reisgemeenschap

Remote Year Logo

Het merk Remote Year, gelanceerd in 2016, is aanzienlijk gegroeid en geëvolueerd, waardoor een community van meer dan 3.000 leden is ontstaan ​​en meer dan 80 programma’s worden uitgevoerd. De dienst vervult met uitstekende cijfers zijn taak om samen te werken en te reizen. Een brede selectie van programma’s die een heel land of specifieke plaatsen bestrijken, gecombineerd met werken op afstand, waarvan de vereisten niet zo hoog zijn, en de voorwaarden gunstig en absoluut veilig, maken het aanbod van het merk bijzonder in trek. Samen met een vooruitstrevend serviceteam kun je niet alleen echt geld verdienen, je carrièreniveau verhogen, waardevolle ervaring opdoen in een nieuwe richting voor jezelf, maar ook comfortabel ontspannen en je culturele en educatieve niveau verrijken.

Remote Year Nieuw Logo

In de loop der jaren heeft de organisatie veel belangrijke moeilijkheden overwonnen, ongekende problemen in verband met toeristische activiteiten opgelost, een nieuwe effectieve partner gevonden, Selina, nieuwe programma’s geopend in de vorm van reizen voor 1 week en 1 maand, waardoor de traditionele 4-maanden en jaarlijkse aanbiedingen. Dit alles werd de reden om drastische veranderingen aan te brengen in hun visuele identiteit, waarbij alle huidige en toekomstige leden van de gemeenschap hun nieuwe prestaties, preventieve veranderingen en perspectieven werden getoond.

Logo Remote Year

De belangrijkste vereiste voor de visuele veranderingen die plaatsvonden, was de verplichte weerspiegeling van de belangrijkste kwaliteiten die het merk kenmerken: vooruitziendheid en oprechtheid, het vermogen om te inspireren en te vertrouwen, passie en ambitie. De nieuwe bedrijfsidentiteit toont de verplichte aanwezigheid van diepe positiviteit, constante actualisering van voorstellen in hun grote verscheidenheid, evenals eerlijke behandeling van elk lid van de gemeenschap, de wens om de betrokkenheid van zoveel mogelijk mensen bij hun unieke programma’s te verzekeren.

Remote Year Voor en Na Logo (geschiedenis)

Dit werd mogelijk doordat de organisatoren en ontwikkelaars van de stijl van het merk er hun hart en een stukje van hun eigen ziel in hebben gestopt. Het lettertype dat werd gebruikt om het logo te vormen, evenals de grafische originele uitvoering van het monogram, lieten toe om de belangrijkste waarden van het bedrijf effectief weer te geven — moed, cognitieve nieuwsgierigheid, mededogen. Een dynamische illustratie hiervan is de originele combinatie van de twee monogramkarakters, die de diepe verbindingen binnen de hele gemeenschap vertegenwoordigen die door het merk zijn gecreëerd. De frisheid en diepte van nieuwe lettertypen en levendige vernieuwde kleuren creëren een nieuwe stem voor het bedrijf, ter ere van de slimme en ruimdenkende ontdekkingsreizigers met een breed scala aan achtergronden en ambities, niet bang voor nieuwigheid, en maken Remote Year tot wat het nu is.