Qynapse introduceerde een nieuwe identiteit

  Qynapse Logo

  Het Franse medische technologiebedrijf – Qynapse, opgericht in 2015, heeft zijn nieuwe logo en ontwikkeling van een nieuwe website onthuld. Als softwareontwikkelaar voor neuroimaging van afwijkingen van het centrale zenuwstelsel en andere cloudgebaseerde platformoplossingen, maakt het bedrijf gebruik van kunstmatige-intelligentietechnologie. De ontwikkelingen zijn gericht op het verbeteren van de efficiëntie van het voorspellen van het beloop van ziekten in het centrale zenuwstelsel. Dit geldt vooral voor ziekten zoals dementie en multiple sclerose, de ziekte van Parkinson of bepaalde soorten beroertes.

  Qynapse Nieuw Logo

  Met het programma kunt u snel, nauwkeurig en objectief beelden van de hersenen analyseren met behulp van gepatenteerde algoritmen. Ze bieden de mogelijkheid om meer dan 200 indicatoren te verwerken. In het ontwikkelingsproces heeft het bedrijf zijn toekomst voor ogen, waarin het zal zorgen voor het gebruik van kunstmatige intelligentie als een belangrijk en noodzakelijk element voor het uitvoeren van klinische proeven. Om de kenmerken van zijn activiteiten te populariseren en visueel over te brengen, besloot het bedrijf zijn identiteit radicaal te veranderen, die zal voldoen aan de huidige strategie en moderne trends in merkontwikkeling. De nieuwe huisstijl is de beste weerspiegeling van de essentie van de activiteiten van het bedrijf, de wens om de nieuwste moderne technologieën toe te passen die revolutionair zijn. Met zijn hulp werd het mogelijk om een ​​nauwkeurigere en effectievere toekomst aan te tonen op het gebied van diagnostiek en behandeling van complexe ziekten die verband houden met afwijkingen in de hersenfunctie.

  Logo Qynapse

  Het nieuwe beeld toont de onwankelbare gemoedsrust die wordt bereikt door nieuwe ontwikkelingen en acties die de onderliggende motivatie effectief onderstrepen. Door beeldvorming succesvol te combineren met een verscheidenheid aan biomarkers, nieuwe therapieën, kan de visuele indruk van de innovatieve oplossingen van Qynapse de testresultaten positief beïnvloeden. Dit maakt het mogelijk om de meest effectieve beslissingen te nemen bij de behandeling van afwijkingen in het centrale zenuwstelsel. Het logo, dat de bedrijfsnaam vertegenwoordigt in Acherus Grotesque Semibold by Horizon Type, zorgde voor de vereiste perceptie van de essentie en de geest van het bedrijf. Het logo onthult met succes de innerlijke betekenis en focus van de taken die het bedrijf zichzelf heeft opgelegd, wat vooral belangrijk is voor zorgverleners, betalers, apothekers en patiënten.

  Qynapse Voor en Na Logo (geschiedenis)