QMS heeft zijn visuele identiteit veranderd

  QMS Logo

  Het Australische outdoor digital signage-bedrijf QMS heeft zijn uiterlijk veranderd. De nieuwe strategie is ontwikkeld door het merkbureau Hulsbosch, dat onder meer zorgde voor een nieuw logo en een geheel eigen visuele identiteit, wat zorgde voor een nauwkeurigere positionering van het bedrijf. Het nieuwe imago toont de perceptie van het merk als een partner die de normen niet wil naleven, maar uitdaagt. Het is deze aanpak die u in staat stelt om een ​​echt rendement te halen uit buitengewone advertentie-ideeën die het bereiken van uitzonderlijke resultaten garanderen. Innovatie, grenzen verleggen, geen beperkingen – dat zijn de sleutels tot het succes van het bureau.

  QMS Nieuw Logo

  Een frisse, moderne kijk op de eigen identiteit is het resultaat van diepgaand psychologisch onderzoek naar interacties met klanten, overleg met een groot aantal externe partners en het geven van seminars over rebranding. Out of the Ordinary, gebaseerd op een creatieve benadering van elk van de uitgevoerde werken, werd het hoofdidee van de kardinale veranderingen. Het omvat niet alleen strategische acties in het bedrijfsprofiel, maar ook de kenmerken van de karakters en houdingen van werknemers ten opzichte van hun taken. Dankzij een volledige kardinale verandering in het strategische profiel en de externe boodschap, toont het merk de eenheid van de relevantie van zijn aanpak voor het oplossen van problemen en zijn impact op de omringende perceptie. Bovendien luiden het nieuwe logo en de aangebrachte wijzigingen het begin in van een nieuwe fase in het bedrijfsleven.

  Logo QMS

  De bijgewerkte stijl heeft een origineel pictogramontwerp dat een sterke indruk op anderen maakt. Het onderscheidt zich door gedurfde uitvoering, energie en impulsiviteit, en demonstreert met succes de kenmerken van de digitale technologie die wordt gebruikt in de gemaakte advertenties. In feite is het nieuwe logo het hart en de ziel van het hele bedrijf van het bedrijf. De beslissing om de perceptie van de industrie te veranderen door iedereen die hun bedrijf effectief wil promoten met behulp van onze technologie, was niet meteen rijp. Maar nu is er een directe noodzaak om niet alleen veranderingen aan te brengen, maar ook om de advertentiebenadering volledig te heroverwegen om iedereen die hierin geïnteresseerd is in de stad Sydney te promoten.

  QMS Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Hulsbosch was in staat om het merk nieuw leven in te blazen door zijn positie opnieuw te definiëren en het succes van de gebruikte creativiteit en technologie effectiever aan te tonen. De herontworpen identiteit is een effectieve demonstratie geworden van het succes en de prioritering van digitale aanbiedingen.