Pyure Organic onthult nieuw logo en verpakking

Pyure Organic Logo

De rebranding van een van de snelst groeiende Amerikaanse merken maakte de visuele identiteit van het bedrijf interessant en vriendelijk.

Pyure Organic heeft zijn hoofdkantoor in Napels, Florida. Het merk staat bekend om de productie en fabricage van hoogwaardige, caloriearme suikervervangers, bakvormen en melkmodificatoren. De producten van het bedrijf bevatten geen GGO’s en zijn samengesteld uit organische componenten.

Pyure Organic Nieuw Logo

Het vernieuwde design is ontwikkeld door het marketing- en mediabureau Ideabar. Het team presenteerde een marketingstrategie gericht op de groei van het bedrijf en het vergroten van het kapitaal voor Pyure Organic. Het werk van Ideabar is gebaseerd op consumentenonderzoek en enquêtes, die uiteindelijk een sleutelfactor werden bij het creëren van het ontwerp en de strategie voor 25 Pyure Organic-producten. Het belangrijkste doel van de rebranding is om suiker uit te dagen en de leiding te nemen onder de zoetstoffen in Amerika.

Voor het logo werd een vriendelijk, leuk lettertype met een korrelige textuur gebruikt. De levendige paarse kleur in combinatie met de chaotische letters verfrist het merk aanzienlijk en trekt de aandacht. Kleine nadruk werd gelegd op de letter «y», waarbij een van de onderdelen werd vervangen door een stuk papier. De verpakking wordt aangevuld met kleurrijke foto’s van snoepjes op een lichte achtergrond. Daarnaast presenteerde het bedrijf zijn nieuwe slogan «Love is pure. Pyure is liefde.”

Pyure Organic Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)

De vertegenwoordigers van Pyure Organic en Ideabar agency waren tevreden over het geleverde werk. CEO Benjamin Fleischer vertelde dat het maken van plantaardige suikervervangers zijn passie is. Het idee van liefde wordt niet alleen overgebracht door een slogan, maar ook door een kwaliteitsproduct. Volgens de CEO weerspiegelt de rebranding de dynamiek van de productlijn en biedt het de mogelijkheid om een ​​nieuwe look te laten zien.

Op zijn beurt zei het Ideabar-bureau dat het voor hen een genoegen was om samen te werken met een merk dat geeft om het welzijn van klanten. Pyure Organic biedt consumenten keuzes om een ​​beter leven te leiden dat aansluit bij de waarden van het bureau.