Positive Intelligence verbetert door haar identiteit te veranderen

Positive Intelligence Logo

Op een dag vroeg Shirzad Chamine, nu docent en spreker bij de TED Stanford Lecturer, zich af hoe het zou zijn als kinderen de juiste mentale ontwikkeling zouden kunnen krijgen door de positieve krachten van salie in zichzelf te kunnen activeren. Hij wijdde zijn hele leven aan dit probleem, wat resulteerde in de opkomst van een programma — Positieve Intelligentie, gecontroleerd door de applicatie, als een manier om een ​​speciale psychologische training te ondergaan. Op basis van de resultaten van een wereldwijde studie heeft het programma gezorgd voor maximale prestaties bij het behalen van succes en het verkrijgen van geluk. Meer dan een miljoen gebruikers hebben al interesse getoond in het aanbod, «opgewarmd» door de juiste studie van informatieve visualisatie, waarvan de update onlangs is uitgevoerd. Tegenwoordig zijn duizenden trainers begonnen hun diensten aan te bieden in de gevestigde gemeenschap. De nieuwe visualisatie van Landscape heeft de aantrekkingskracht vergroot en tegelijkertijd een schaalbaar ontwerpsysteem georganiseerd dat van toepassing is op alle contactpunten van de bijgewerkte app.

Positive Intelligence Nieuw Logo

De belangrijkste elementen van de complexe vorming van een nieuwe perceptie van het merk waren het logo, de unieke stem, de berichtgeving, de stijl, de typografie en de illustrativiteit. Tegelijkertijd werd een hele reeks digitale tools ontwikkeld die kunnen worden gecombineerd om de uniciteit te vergroten, de toegepaste methodologie voor het organiseren van het programma op een opnieuw ontworpen website. Het resultaat is een optimistische, intuïtieve en illustratieve look en feel, waarbij visuele markeringen worden gebruikt om op bewijs gebaseerde concepten weer te geven. De minimalistische stijl van de identiteit zorgde voor maximale impact zonder overdaad aan informatie.

Logo Positive Intelligence

De identiteit, gebouwd op de fundamenten van de wetenschap van positiviteit, geeft met zijn grafische constructie, lettertype en felle kleuren zijn geest en richting door een oorspronkelijk gevormde visuele impact. Het heldere kleurenschema van de website en applicaties, gebaseerd op de verscheidenheid aan kleuren die positieve emoties oproepen, helpt negatieve gedachten te blokkeren door positieve reflexen te activeren. In combinatie met de strikt contrasterende zwarte kleur van het woordmerk van het logo wordt het maximale effect van het creëren van aantrekkelijkheid bereikt.

Het hoofdidee van het positivisme weerspiegelt het gecreëerde ronde en gladde schreefloze lettertype van gemiddelde dikte, dat gemakkelijk kan worden waargenomen, zowel in typografische uitvoering als digitaal. De helderheid van uitvoering en kleurverzadiging maken het gemakkelijk om op elke schaal te lezen.

Positive Intelligence Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het nieuwe symbool in de vorm van een gestileerde maar open letter P met het eerder geaccepteerde wiskundige teken «+» in de interne negatieve ruimte van de letter geeft een betere weerspiegeling van de geest, doelen en doelstellingen van het merk. Tegelijkertijd is het symbool een demonstratie van de nauwe band van het bijgewerkte platform met zijn oorsprong.