Portugese azijn – merk Cristal vernieuwt

  Vinagres Cristal Logo

  Als onderdeel van COMTEMP – Companhia dos Temperos, Ltd., Portugese azijnproducent – heeft Cristal zijn rebranding aangekondigd. Azijn- en azijnproducten van uitsluitend natuurlijke oorsprong kenmerken deze productie. Geboren uit een droom sinds 1939, is de productie van witte wijnazijn niet alleen uitgebreid tot nieuwe smaken van azijn, maar ook tot een breed scala aan voorstellen op basis van citroensap, ingemaakte groenten, olijfolie, sauzen. Cristal zorgt voor een waardige plaats voor haar gehele assortiment op de eettafel en draagt ​​bij aan de gezondheid en kwaliteit van de menselijke voeding.

  Vinagres Cristal Nieuw Logo

  Moderne technologieën, de psychologie van de hedendaagse consument – alles vereist meegaan met de tijd, niet alleen veranderende handelsmerken en hun aantrekkelijkheid. Om nieuwe potentiële kopers te behouden, en vooral om nieuwe potentiële kopers aan te trekken, is het noodzakelijk om de algehele strategie radicaal te veranderen en niet te stoppen bij halve maatregelen. Het bedrijf wendde zich tot het professionele bureau Judas Rocks (Lissabon, Portugal), dat opvalt door zijn creativiteit en originaliteit van oplossingen, vooral in de groep van kruidenierswaren.

  Niew logo Vinagres Cristal

  Een bijzonder belangrijk moment in deze richting was het “willekeurige” verbod op tafels door veel mensen en zelfs merken van dergelijke voedselkruiden die een positief effect hebben op de menselijke gezondheid en goede voeding. En de enige reden is het gebrek aan maat, correctheid van toepassing en bruikbaarheid, die alle toelaatbare grenzen verkondigt. Devaluatie, gebrek aan innovatie en het absolute gebrek aan het vermogen om producten correct te benaderen “drijft” azijn en kruiden in een sector die ontoegankelijk is voor de koper. Een verouderde strategie, gebrek aan potentieel, zelfs een kwalitatief hoogstaand product kan niets meer veranderen. Alleen radicale veranderingen die de verkeerde stereotypen kunnen doorbreken, kunnen van Cristal een leider maken, waardoor het een product wordt dat zijn welverdiende erkenning verdient.

  Vinagres Cristal Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Dit werd mogelijk gemaakt door een nieuw logo met gefacetteerde noten en elegante graphics. De nieuwe, meer verfijnde lijn verwijst de klant naar kristallijne zuiverheid. De gemeenschappelijke basis heeft zijn continuïteit in dezelfde vorm behouden. Maar het frame is getransformeerd in een meer actieve en conceptuele subteksthandtekening. In de verpakking en het logo zijn de ingrediënten de belangrijkste uitgangspunten geworden voor de visuele en grafische creatie van het nieuwe universum. Het merk is een zelfstandig element geworden, verlost van de omgeving zelf, die achterhaald en onaantrekkelijk vertrouwd is geworden. De nieuwe identiteit is een volledig nieuw geherinterpreteerd zelf, dat is gebouwd op de glorieuze geschiedenis van het merk.