Pomelo+Co met nieuwe huisstijl

Pomelo+Co Logo
Het wereldberoemde cosmeticamerk Pomelo + Co, wiens haarverzorgingsproducten tegenwoordig over de hele wereld populair zijn, heeft zijn huisstijl veranderd. Het brede scala aan producten dat door het bedrijf wordt aangeboden, voldoet perfect aan zijn taken met betrekking tot het zorgen voor een gezond uiterlijk van het haar. In de loop der jaren heeft het merk niet alleen de waardering van gebruikers verdiend, zijn onberispelijke imago opgebouwd, maar ook alle nieuwe producten gemaakt op basis van de wensen en behoeften van gebruikers. Gedurende al die tijd is het bedrijf alleen maar dichter bij zijn klanten gekomen en hun haar voorzien van «absolute uitstraling», wat tegenwoordig een van de belangrijkste motto’s van het merk is geworden. Het is tenslotte het uiterlijk van het haar dat een mening vormt over hun eigenaren. En hun toestand hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van de zorg en de effectiviteit van de gebruikte middelen. Het zijn de producten van Pomelo + Co die zich kenmerken door constante verbeteringen en de opkomst van nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Vandaag onthult het merk zijn visueel verbeterde versie, die tot doel heeft vertrouwen op te bouwen zonder compromissen en het creëren van alleen duurzame resultaten te valideren.

Pomelo+Co Nieuw Logo
De vorming van een nieuwe stijl omvatte de ontwikkeling van een zakelijk kleurenpalet. De hoofdkleur van het merk werd gekozen voor een lichtgroene tint — limoen. De kenmerkende zachtheid en warmte resoneert gunstig met het gevoel van frisheid, lichtheid en dynamiek dat het aan de omringende atmosfeer geeft. Ondanks zijn zachtheid heeft deze tint een hoge lading positieve energie, die hij doorgeeft aan zijn hele omgeving. Het speelt een belangrijke rol bij de vorming van de visuele identiteit en geeft hoop en vertrouwen in de effectiviteit van de toepassing van het product dat het weerspiegelt. Door het gebruik van deze tint krijgt het merk een welwillende toon, geeft het gebruikers van het product rust en creëert het een ontspannen sfeer in de gemeenschap die door het merk wordt gecreëerd. Tegelijkertijd symboliseert de kleur de natuurlijkheid van alles wat het merk te bieden heeft, wat de mogelijkheid garandeert om het haar kracht en vitaliteit te geven.

Logo Pomelo+Co
Tegelijkertijd speelt een dun, bijna delicaat lettertype, gekozen om een ​​tekstlogo te maken, een speciale rol. Grote grote letters in hun enkele combinatie vallen op tegen elke achtergrond in de ruimte die wordt gebruikt om het logo te plaatsen. Zowel typografisch als digitaal. Het is herkenbaar, goed leesbaar in elk formaat, zowel op het informatievlak als op de elementen van verpakkingen en containers. Het minimalisme van de uitvoering maakt het mogelijk om de kracht, kracht en flexibiliteit te benadrukken die het product aan het haar geeft wanneer het correct wordt aangebracht.

Pomelo+Co Voor en Na Logo (geschiedenis)