Pindustry presenteert zich in het licht van nieuw design

Pindustry Logo

In 2021 werd in Greenwood Village, Colorado, een groot entertainmentcomplex opgericht, bestaande uit verschillende ‘levels’. Tegelijkertijd biedt deze instelling plaats aan ongeveer 2000 gasten. Vintage arcade-spellen, 11-baans bowling, flipperkast, biertuin, livemuziek op een oppervlakte van 16.000 m² zullen indruk maken op elke veeleisende entertainmentliefhebber.

Dit is niet alleen een schaal, maar ook goed uitgeruste speelzalen, een goed doordachte indeling en organisatie van de ruimte in het algemeen. Niemand zal zich met iemand bemoeien, iedereen is vrij om een ​​vakantie naar zijn zin te kiezen. Het heeft zelfs een dakterras met een eigen bar, tennis, reuzenschaak, enz.

Pindustry Nieuw Logo

De ruimte deed voorheen dienst als magazijn voor een autoservice en is opgezet door investeringsmaatschappij Kelmore Development in Colorado.

Het etablissement opende in juni en was een groot succes onder de lokale bevolking. Even later begon het publiek uit te breiden, nu begonnen mensen uit andere plaatsen te komen op zoek naar entertainment en spelplezier. Geleidelijk aan wordt het merk gepromoot en wordt het een krachtige concurrent in de branche.

De identiteit voor Pindustry werd verzorgd door het creatieve team van Phoneix. Aanvankelijk werd Derrick Kempf gecontacteerd voor de set muurschilderingen, die iets unieks, coherents en zeer indrukwekkends voor het merk creëerden.

Het ontwerpconcept was gebaseerd op het presenteren van de geschiedenis van de plek. Het was belangrijk om te laten zien wat vroeger was en wat deze plek nu is geworden. Dit is de plek waar de geschiedenis wordt bewaard, maar die verdwijnt en niet stilstaat. De invloed van de cultuur van de jaren 20 van de vorige eeuw werd de basis voor creatieve ontwerpbeslissingen. Omdat deze plek voorheen als autowerkplaats werd gebruikt, was het nodig om te laten zien hoe de plek precies werd getransformeerd, wat nu de reden is voor het succes.

Logo Pindustry

Dit is een bepaalde tijdgeest, dromen, hobby’s van mensen, die eerst werden belichaamd dankzij auto-oplossingen, en nu in het aspect van culturele recreatie.

De visuals, levendige beelden, accentkleuren die in de vorige eeuw in de mode waren, zien er nu net zo aantrekkelijk en verleidelijk uit voor bezoekers.
Wat het logo betreft, viel de keuze op een interessant stekelig maar flexibel lettertype dat deel uitmaakte van het tijdperk van de smokkelaars. Het is intrigeren, spelen, plezier. 6 ballen worden genomen als een grafisch visueel accent — rode stippen betekenen tegelijkertijd zowel holes als ballen. Aan de zijkanten van de stippen staan ​​inscripties die aangeven wat er precies in de instelling is (games, muziek en tracks).

Over het algemeen zijn het interieurontwerp en de identiteit ontworpen in de art-decostijl, die zeer harmonieus wordt gecombineerd met de sfeer van het entertainmentcomplex.

Delicaat zand, gedempte oranje, roodachtige bes, donkerblauw worden aangeboden als alternatieve kleuren.

In het epicentrum van interessante evenementen zijn, de mogelijkheid hebben om actief uit te rusten en te ontspannen met een bedrijf op een prachtige plek waar entertainment wordt gewaardeerd en op de voorgrond staat — dit is wat een werkend persoon nodig heeft die de eentonigheid en het routinematige leven beu is .

Alles is tot in het kleinste detail doordacht — van gestileerde fresco’s tot de locatie van de speelkamers. Designers en developers staan ​​zeker in de top tien. Zo’n vestiging heeft een grote toekomst, zeker als de ontwikkeling van het merk in een stroomversnelling komt.

En met zo’n schaal als klanten die hun vakantie daar doorbrengen, zal Pindustry binnenkort iedereen laten zien wie de leider is in de niche van entertainment en actief tijdverdrijf.