Petty Well opnieuw ontworpen door Brand Brothers

Petty Well Logo

De Fransen hebben zich altijd van andere nationaliteiten onderscheiden door hun romantiek, verheerlijking van de charme van voorwerpen van liefde en de tederheid van de manifestatie van dit gevoel. Het zweeft letterlijk in de lucht van Frankrijk zelf, dus alle gebieden van iemands leven moeten gehuld zijn in inspiratie, enthousiasme en plezier.

Door zorg voor elkaar te tonen in de moderne samenleving (en nog meer voor onze kleinere broers), kun je een ongekende portie wederzijdse liefde krijgen, die onze persoonlijkheid voedt en het leven zelf creëert.

Logo Petty Well

Blijkbaar heeft het Franse bedrijf Petty Well, opgericht in 2018, zo’n credo. Het merk vertegenwoordigt voedingsproducten voor honden en katten, die uitsluitend bestaan ​​uit uitgebalanceerde ingrediënten, zonder gluten en chemische toevoegingen, zowel droog als vloeibaar. De samenstelling omvat dierlijke eiwitten en bruikbare vitaminecomplexen, bijvoorbeeld glucosamine. Aangezien honden en katten over de hele wereld geliefde huisdieren zijn, is de geografie van de distributie van dierenvoeding vrij snel uitgebreid sinds de oprichting van het bedrijf, en de makers van het merk kwamen op het idee om de aandacht te trekken en positief te zijn voor hun klanten in de huidige wereldwijde omgeving door het oude logo te updaten.

Petty Well Nieuw Logo

Het Parijse bureau Brand Brother besloot het pad te volgen van het compliceren van het lettertype en het vereenvoudigen van de kleur. Voorheen was het logo vrolijk, verleidelijk oranje, de letters waren gelijk, maar tegelijkertijd waren ze op sommige plekken verbonden door grafische verbindingen-kronkels. Als je kijkt, wil je gewoon deze «staart» en «oren» letters aanraken.

Deze keer trekt het logo op het eerste gezicht niet de aandacht door kleur, maar door de vorm en stijl van uitvoering van de letters — we kunnen zeggen dat het «eetbare» vormen heeft gekregen. Het concept is gebaseerd op het idee van botten. Dit is duidelijk te zien aan de afgeronde contouren p, e, t, y, l. De meesterbreinen benadrukten dat er nog verschillende iteraties van de merkvernieuwing zullen zijn, aangezien ze niet alleen het eerste opnieuw ontworpen logo in het voorjaar van 2021 hebben gelanceerd, er zijn dus nog verschillende stadia van rebranding van hen. Overigens is het lettertype dat in publicaties wordt gebruikt Freigeist van Rene Bieder. Het is scherp en zacht tegelijk, laat perfect de «bijtende» en zachte aard van dieren zien.

Petty Well Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)

In de identiteit werden ook dierlijke afbeeldingen geïntroduceerd, die op dezelfde manier als het logo tot stand kwamen. Veel langwerpige rechthoeken met gesloten hoeken, een lust voor het oog kleuren: roze, gedempt oranje en geel en grasachtig groen. Zulke eenvoudige, kinderlijk uitgevoerde foto’s maken een prettige indruk, ook al lijkt het alsof ze door een kind of een beginnend illustrator zijn gemaakt. Maar zoals alles wat de Fransen met liefde doen, ziet het er heel schattig uit en resoneert het met een zorgzame eigenaar van een kat of hond.