Payoneer heeft zijn visuele identiteit veranderd

Payoneer Logo

Commercieel technologiebedrijf Payoneer heeft zijn rebranding majestueus aangekondigd. Aangezien het merk een leidende positie inneemt in de markt van marketingdiensten, wilden de initiatiefnemers van de update de massaliteit, fundamentaliteit en schaalgrootte van het bedrijf benadrukken.

In 2005, toen het bedrijf voor het eerst op de markt kwam, was het belangrijk om zich uit te spreken, zonder een hype te creëren en de illusie dat alle commerciële en financiële zaken op rolletjes zullen lopen zodra een klant bij hen komt. In het eerste Payoneer-logo duidde het feloranje tick-vormige Y-accent echter op de veelzijdigheid, klantgerichtheid en toewijding van de dienst aan leiderschap.

Logo Payoneer

Wereldwijde perspectieven die bestaande marktplaatsen, ondernemerschapssystemen en verschillende bedrijven verenigen — dit is wat de vertegenwoordigers van het bedrijf met het nieuwe logo uitzenden.

In plaats van zwarte en oranje kleuren van de grafische visual, is er nu een zelfvoorzienende, gesloten, tegelijkertijd volle en veelkleurige cirkel (het hele scala aan warme en koude tinten), en daaronder is een aangenaam afgerond zwart lettertype met de naam van het bedrijf. Zeggen dat het merk «een beetje» is veranderd, is niets zeggen. De cirkel symboliseert eenheid met veel verschillende systemen en aspecten van het bedrijf. Dit idee omvat een reeks producten, partners uit verschillende delen van de wereld, casestudies voor de doelgroep en technologische innovaties die gedurende de hele bestaansperiode van het bedrijf zijn geïntroduceerd en die bedrijfsprocessen optimaliseren.

Payoneer Nieuw Logo

De cirkel is een ring van «almacht» in alle diversiteit van de financiële dienstverleningsmarkt. De cirkel versleutelt ook het concept van de transformaties van de wereld, met zijn unieke combinatie van verschillende elementen van het leven.

Het kleurenschema is geweldig, omdat er geen accent is, en het logo zelf is een lichtpuntje dat gemakkelijk te onthouden is en snel herkenbaar wordt. Het beeld is positief, zou je kunnen zeggen, speels, erop wijzend dat dit commerciële vlaggenschip zich zo’n creatieve truc kan veroorloven en nog meer respect en winst kan behalen bij potentiële klanten.

Payoneer Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)