Pair of Thieves presenteerde een nieuwe moderne merkidentiteit

  Pair of Thieves Logo

  Onlangs presenteerde de Amerikaanse homewear-fabrikant Pair of Thieves zijn nieuwe visuele identiteit. Opgericht door drie vrienden in 2014, heeft het merk zich gericht op de productie van sokken, ondergoed, T-shirts, homewear, met veel aandacht voor de stijl en hoge kwaliteit van sojaproducten. Het is de stijl op dit gebied die het belangrijkste onderscheid van het merk is, dat de benadering van de ontwikkeling en productietechnologie van de meeste kledingstukken, lingerie, uitbreidt, en het aanbod diversifieert. Het bedrijf onderscheidt zich door het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, innovatieve implementaties en een creatieve houding ten aanzien van het creëren van modellijnen, en heeft met succes geconcurreerd met grote merken met jarenlange ervaring als Fruit of the Loom, Jockey en Hanes.

  Pair of Thieves Nieuw Logo

  De nieuwe identiteit voor Pair of Thieves is ontwikkeld door een van de toonaangevende Amerikaanse brandingbedrijven – Team Studio. Haar team positioneert zichzelf als dromers die met succes design, fantasierijk denken combineren met systemen en tools om een ​​indrukwekkende visuele boodschap te creëren die de kenmerken, ervaringen en doelen van merken onthult, waardoor ze uniek en aantrekkelijk worden. In de loop van zijn werk dook het bureau dieper in de essentie van de visuele identiteit van het merk en veranderde het herontwerpproces van de verpakking in een volwaardige rebranding van Pair of Thieves.

  Logo Pair of Thieves

  De update die nodig was om de implementatietijd te verkorten vanwege het verschijnen van navolgers, die een echt hoge efficiëntie zagen in het nieuwe ontwerp van Pair of Thieves. Team Studio ontwierp en implementeerde de nieuwe kits in recordtijd om ervoor te zorgen dat simulatoren niet ten volle van de voordelen konden profiteren.

  De effectiviteit van de nieuwe afbeelding komt vooral tot uiting in het grafische navigatiesysteem, dat is ontwikkeld voor toepassing op verpakkingen. De voorgestelde optie bleek handig en maximaal informatief om snel de juiste beslissing te nemen om het juiste type product, volgens de vereiste kenmerken, te kopen. De afwijzing van het gebruik van traditionele afbeeldingen, foto’s, het vervangen ervan door originele en zelfs grappige opties heeft de aantrekkelijkheid van de verpakking aanzienlijk verhoogd.

  Pair of Thieves Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Dit had ook gevolgen voor het logo, dat eruitzag als een handgetekende tekening. De nieuwe versie, met behoud van het beeld van het gezicht van de beer, bevatte een schaalbare versie die digitale helderheid en hoogwaardige visuele waarneming kreeg. Tegelijkertijd is in het digitale navigatiesysteem een ​​keuzegids met elektronische QR-code geïntegreerd. Als gevolg hiervan kreeg het logo niet alleen een verbeterde esthetiek, maar werd het ook het meest functionele en bruikbare logo.