Orangewood is een jong merk met een nieuw logo

Orangewood Logo

Veel muzikanten hebben waardering voor de nieuwe generatie gitaren van het jonge merk Orangewood, dat in 2018 voor het eerst het licht zag. De producten van het merk uit Los Angeles, CA onderscheiden zich door hun schoonheid en onovertroffen geluid. Het is bedoeld voor echte kenners van muziek, zowel professionals als amateurs. Bij het creëren van het merk gingen de oprichters uit van het uitgangspunt dat muziek een universele taal is die voor iedereen begrijpelijk is. De nieuwe gemeenschap van muziekliefhebbers die door het merk werd gecreëerd, was gebouwd op de mogelijkheid van constante uitbreiding, waarvoor de ontwerpers bij het ontwikkelen van hun identiteit zorgden voor de tijdloosheid van visualisatie, met de nadruk op de moderniteit en relevantie ervan in de huidige omstandigheden. De allereerste collectie van het bedrijf was een weerspiegeling van de belangrijkste visie van het bedrijf — de behoefte om anderen te inspireren met behulp van de magie van hun unieke muziekinstrumenten. Vandaag introduceert het merk zijn nieuwe identiteit aan zijn klanten en muzikanten.

Orangewood Nieuw Logo

De nieuwe visualisatie vervult dezelfde taak als het vorige logo, alleen in overeenstemming met de moderne eisen. Het onderscheidt zich door beknoptheid, gemak van uitvoering, gemak van onthouden en onmiddellijke herkenning. De leesbaarheid van het gekozen lettertype bood voldoende mogelijkheden om het logo in verschillende versies van onze eigen typografie en op digitale media te plaatsen, evenals de praktische toepasbaarheid in combinatie met een willekeurig aantal visualisatie-elementen van andere merken. De nieuwe identiteit bood de mogelijkheid om informatie door te geven over de vooruitzichten voor de ontwikkeling van het merk, de constante actualisering van het assortiment, de opkomst van nieuwe producten, waaronder premiumproducten. Bij de ontwikkeling van het logo hebben de ontwerpers rekening gehouden met de mogelijkheid om mee te groeien met het merk zelf.

Logo Orangewood

De ontwikkeling van het logo was gebaseerd op het iconische en vertrouwde ontwerpkenmerk van de gitaar — de kop. De vorm diende als basis voor de vorming van een vriendelijk en aantrekkelijk lettertype, dat werd ontwikkeld door ontwerper Mika Melvas. Met zijn grafische perfectie grijpt het de aandacht die het nodig heeft, en ziet het er vooral geweldig uit op de hals van de gitaar of op de koffer en verpakking. Het resultaat is een verfijnd, gepersonaliseerd logo en kop die de essentie van Orangewood als een echte moderne klassieker weergeeft. De nieuwe decoratieve accenten bieden de mogelijkheid om een ​​uniek display te creëren voor elk nieuw bedrijfsaanbod.

Orangewood Voor en Na Logo (Geschiedenis))