Ontwerp Doorbraak voor stijl Forethought by Breakout Studio

Forethought Logo

Forethought is een leider in kunstmatige intelligentie. Niet alleen door klantgerichte service, maar ook door de visuele identiteit die klanten aantrekt, is het van groot belang om voorop te blijven lopen.

Het ontwerpbureau Breakout Studio heeft een unieke nieuwe stijl voor het bedrijf ontwikkeld om de schaal, het perspectief en de geloofwaardigheid van het bedrijf te benadrukken.

Forethought Nieuw Logo

Het gedurfde kleurenpalet weerspiegelt perfect de positieve kijk en ambitie van Forethought.

Interessant is dat elk product op het platform zijn eigen kleurenschema, onderscheidende kenmerken, pictogram en animatie heeft. Het blijkt dat elk product «verzadigd» is met uniciteit en zijn eigen integrale beeld heeft.

Logo Forethought

De hoofdletter F is altijd het accent in het logo geweest. Zowel de oude als de nieuwe waren gericht op de stijl van het ontwerp.

Als er eerder geometrische symbolen waren van een kubus, een gewoon plat lettertype en dit alles in groenachtige tinten, toont het nieuwe logo nu de continuïteit van processen en is het een variatie op een hoofdletter in de stijl van een verloopvulling en een donkerblauw lettertype deel. Het lettertype is scherper geworden door de kleur dikker te maken. Zonder rekening te houden met het feit dat het lettertype anders is, is dezelfde gladheid en de afwezigheid van vloeiende rondingen duidelijk.

Forethought Voor en Na Logo (geschiedenis)

Gebogen lijnen zijn overvloedig aanwezig in de nieuwe bedrijfsbadge, dus het zou belachelijk en onjuist zijn om ze allebei visueel te belasten.

Gebruikers zijn verrast door het nieuwe ontwerp in ontwerpstijl, omdat het platform veel felle kleuren en chips heeft.

Misschien is dat maar het beste, want het publiek is altijd huiverig voor innovaties, wordt erbij betrokken en evalueert ze positief.