Okaybro onthult identiteiten van submerken

South Mountain Products Logo

Creatief bureau Okaybro, geleid door Dave Taylor, creëerde een coole identiteit voor een reeks merken die de uniciteit en ervaring van South Mountain Products benadrukten, evenals voor twee van zijn merken, Shredderhosen en Birch Trail Bicycle Co.

Zo houdt South Mountain Products zich bezig met dingen voor bergliefhebbers. Alles wat met Shredderhosen te maken heeft, verwijst naar kleding voor sport en buitenactiviteiten. Dit is bergbeklimmen en wandelen en rotsklimmen. Naast de visuele creativiteit kwam Okaybro ook met een leuke slogan — «Een frivool gekozen nummer.»

Er moest een beeld komen dat zou verwijzen naar de huisstijl die hoort bij de Zwitserse bergen, bochten en beklimmingen, afdaling van de berg. Een speelse huisstijl zou het begrip overbrengen dat kleding voor avontuur, plezier en de wendingen van het leven is.

Shredderhosen Logo

Als resultaat verschenen drie minimalistische, maar zeer accurate logo’s die de belangrijkste boodschap van de merken overbrengen.

Dus kreeg South Mountain Products een visuele oplossing in de vorm van een bergomtrek en het wazige beeld, alsof het weerspiegeld werd in het water, om de connectie met bergen en bergsporten te laten zien. Het logo combineert de hoofdletters S en M, zodat we kunnen spreken van een geestig idee dat dankzij het berglandschap is gerealiseerd.

Het merk Shredderhosen heeft een identiteit gekregen die wordt geassocieerd met een laconiek logo-embleem in de vorm van een gedupliceerde letter S. Het ziet er technologisch en harmonieus uit. De letters zijn omlijnd in abstracte vormen en vormen zo een gesloten zegel of iets dergelijks. Qua kleurbetekenis kent het logo verschillende varianten en zijn de belangrijkste kleuren marineblauw, oranje, geel en wit. Het logo is vergelijkbaar met een schoenelement, wat het kenmerkt als een effectief teken van de specifieke kenmerken van het merk.

Birch Trail Bicycle Logo

Een prachtige illustratie van de vereniging van dynamische recreatie en natuur kwam van Birch Trail Bicycle Co. Het logo toont een berkenblad met daarin een fietspad voor fietsers. Zeer originele oplossing en tegelijkertijd eenvoudig. Het wordt meteen duidelijk naar welk merk deze afbeelding verwijst.

We kunnen met zekerheid zeggen dat de logo’s uniek en indrukwekkend zijn en zelfverzekerd communiceren wat de merken doen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende abstracte en beknopte logo’s dat het erg moeilijk is om jezelf uit te drukken, verloren in ideeën. Het creatieve bureau Okaybro heeft uitstekend werk geleverd met de vastgestelde taken, dus het blijft alleen om de merken succes en voorspoed te wensen, en het bureau om zijn creatieve ijver niet te verliezen en onovertroffen ideeën te blijven implementeren.