Nieuwe veranderingen in het imago van de fabrikant van beveiligingssystemen Adlumin

Adlumin Logo

Op 13 juli 2021 kondigde Adlumin, een van de toonaangevende Amerikaanse fabrikanten van producten op het gebied van computerbeveiliging en informatiebeveiliging, een rebranding aan. Het doel van dergelijke informatie was de noodzaak om aan hun klanten en partners, iedereen die de meest effectieve cyberbescherming wil bieden, over te brengen dat ze klaar moeten zijn om de nieuwe bedrijfsidentiteit en het uiterlijk van het bedrijfslogo waar te nemen.

Adlumin Nieuw Logo

Een van de kenmerken van onze tijd is de enorme vraag naar producten die cyberbeveiliging bieden. Het aantal bedrijven dat in dit deel van de industrie werkt, neemt voortdurend toe, waardoor ze de markt betreden met nieuwe unieke aanbiedingen, waardoor deze overbelast wordt, waardoor zelfs de leiders op dit gebied gedwongen worden hun voordelen voortdurend te bevestigen. De strijd om leiderschap op dit gebied vereist dat je constant in de trend bent, de modernste promotietechnologieën en manieren gebruikt om de consistentie van het oude te garanderen, en om nieuwe klanten aan te trekken.

Het wijzigen van het Adlumin-logo is zo’n manier dat de meest complete en nauwkeurige weerspiegeling van de toegenomen macht van het bedrijf in zijn branche, de uitbreiding van zijn mogelijkheden, een verhoging van het veiligheidsniveau garandeert bij het gebruik van originele producten door de consument wordt verwacht. Aanleiding voor dergelijke veranderingen waren een aantal spraakmakende schandalen in verband met het lekken van belangrijke en geheime informatie en gegevens vorig jaar. Dit probleem werd niet alleen door het particuliere bedrijfsleven geconfronteerd, maar ook door overheidsorganisaties, defensiestructuren en onderzoekscentra, en de banksector.

Logo Adlumin

Het aanbod van Adlumin is een van de echte manieren om de beveiliging te verbeteren door gebruik te maken van de innovatieve beveiligingsautomatiseringsplatforms van het bedrijf, waarvan de nieuwste releases zijn afgestemd op de huidige situatie en volledig voldoen aan de huidige regelgeving. Met de wijzigingen in het logo probeerde het bedrijf aan zijn gebruikers en partners aan te tonen dat het zich hield aan drie hoofdcriteria: vertrouwen, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.

Adlumin Before and After Logo (history)

De veranderingen die van invloed waren op het logo behielden de traditionele basiskleuren en -vormen. Een rijk aristocratisch blauw is in volledige harmonie met een helderdere weergave van rood, wat het belangrijke streven van het bedrijf kenmerkt om een ​​heilzaam en leidend baken te zijn in de onzichtbare cyberspace. In feite waren alle aangebrachte wijzigingen zo subtiel dat ze geen extra inspanningen vereisten om erkenning te verzekeren. Ze maakten het echter mogelijk om de kernwaarden van het bedrijf, zijn ambities en vooruitzichten duidelijker en levendiger te benadrukken. Het logo is energieker en competitiever geworden en benadrukt de sterkste punten van Adlumin.