Nieuwe stijl van online winkel Papier

  Papier Logo

  Papier veranderde zijn “uiterlijk” om anderen op een andere manier naar zijn voorstellen te laten kijken. De Britse online winkel is in 2015 opgericht door Taymoor Atighetchi als alternatief voor het reguliere briefpapier. Haar taak was om de klanten de mogelijkheid te bieden om producten aan te schaffen die de basis vormen voor het creëren van een imagobureau. Tegelijkertijd onderscheidden alle sequels zich door een eclectisch ontwerp, dat individueel kon worden geselecteerd, waardoor een startpunt ontstond voor de vorming van je eigen stijl met je eigen handen. Tegenwoordig is Papier een bedrijf met 60 werknemers en hoge verkoopvolumes, niet alleen in het thuisland, maar ook in Australië en de Verenigde Staten.

  Papier Nieuw Logo

  Groeivooruitzichten, de behoefte aan uitbreiding vereiste veranderingen in de visuele presentatie van het bedrijf. Ragged Edge, een in Londen gevestigd wereldwijd rebrandingbureau, kreeg de taak om deze belangrijke taak op te lossen. Om de aantrekkelijkheid van het aanbod van het bedrijf bij de vorming van de huisstijl te vergroten, werd de nadruk niet gelegd op de productgroep zelf, maar op de esthetische component ervan. In tegenstelling tot gewone producten in deze categorie, onderscheiden de aanbiedingen van Papier zich niet alleen door hun originaliteit, maar ook door hun unieke ontwerp. Ze dragen de belofte van de mogelijkheid van zelfexpressie, de weerspiegeling van hun eigen individualiteit, die alleen inherent is aan degene die dit product gebruikt. De gecreëerde stijl benadrukt de kracht van transformatie die het aanbod van Papier aan hun consumenten brengt.

  Logo Papier

  De kracht van het magische effect van kantoorbenodigdheden op een persoon mag niet worden onderschat. Hun kenmerk is het vermogen om vanaf het begin een unieke identiteit te vormen, dankzij de aantrekkelijke esthetiek kunt u een visuele aantrekkingskracht creëren die de aandacht trekt. Het kantoor van het bedrijf is intrigerend en provocerend, opvallend in zijn vermogen om te transformeren en zijn vermogen om zintuiglijke receptoren te beïnvloeden. Dit alles werd weerspiegeld in het grafische en kleurontwerp van het logo, het verpakkingsmateriaal, dat een unieke sfeer van een soort wonder creëert, en niet alleen esthetiek en productmogelijkheden.

  Papier Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De nieuwe identiteit maakte het mogelijk om de producten van het merk te verheffen van het niveau van een noodzakelijk en zelfs een imagoproduct tot luxegoederen. Het originele teken van een opengeslagen notitieboekje of dagboek lijkt op een verfijnde exlibris op een duur boek. Het zorgvuldig geselecteerde lettertype voor de merknaam wordt een harmonieuze aanvulling op het bord. Het onderscheidt zich door de schoonheid van de uitvoering van elke schreefloze letter, met een klassieke elegantie die voldoet aan zowel moderne trends als de aanwezigheid van een historische geest. Het Self-Modern lettertype van Bretagne Type Foundry en de ondersteunende Rene Bieder’s Quarion weerspiegelen perfect de essentie van Papier’s activiteiten, haar doelen en doelstellingen.
  ,