Nieuwe identiteit voor daghotelboekingen – Dayuse.com

  Dayuse.com Logo

  Dayuse.com presenteerde zijn nieuwe identiteit, gecreëerd in een nieuw dynamisch en modern design, aantrekkelijk en onderscheidend in zijn nieuwe rol. DesignStudio (Londen, VK) nam de taak op zich om het uiterlijk van de portal opnieuw te ontwerpen. Het hotelboekingsportaal voor overdag biedt comfort en gemak aan zijn klanten en biedt opties als een transitvakantie of een ontmoeting met vrienden, partners voor een paar uur, evenals een luxe kamer voor overdag van alle gemakken voorzien. Al meer dan 10 jaar op rij helpt het portaal, opgericht door David Lebée, Eugénie Lebée en Thibaud D’Agrèves, mensen bij het vinden van dagelijkse bestellingen, het boeken van een kamer voor slechts een paar uur. Maar traditioneel waren er in dergelijke structuren geen dergelijke voorstellen, ondanks de grote vraag. Dayuse.com heeft dagelijkse boekingen voor de meeste mensen betaalbaar gemaakt. Samen met het merk hebben klanten de mogelijkheid om overdag te genieten van alle voordelen van een moderne hotelkamer tegen betaalbare prijzen, wat alleen ’s nachts mogelijk was.

  Dayuse.com Nieuw Logo

  Allereerst begon DesignStudio met het definiëren van een unieke stijl en smaak. Ze heeft een soort cocktail gemaakt van twee elementen – “honing en gember”. Het eerste “ingrediënt” is uniform, glad, zonder “naden” en vertoont een stabiele functionaliteit. Tegelijkertijd biedt het het comfort van het gebruik van het programma, wat warmte en zelfs herkenning. De tweede is actief, wat een onverwachte impact heeft op de gebruiker. Het is een variatie op een stoot die gedurfd maar speels is. Iedereen kan er passie en romantiek in vinden. Er is hier alles – zowel ambtenarij als gevaar, in doordachte doses “honing en gember”. Het merk bleek uniek en onnavolgbaar.

  Logo Dayuse.com

  De wijzerplaat op het logo kenmerkt de tijd. De gecreëerde visuele impact op de kijker, bestaande uit een mozaïek van verschillende tijdsmomenten, is een scala aan stemmingen – een venster voor het beheren van tijd of het gebruik van een dienst. De sfeer wordt bepaald door de tinten van het dagpalet – zowel in de kleuren van het merk zelf als in de foto’s, die worden gebruikt om de kenmerken van de service te benadrukken. Het zijn de momenten van waaruit het tapijt van stemmingen en suggesties wordt “genaaid” die de hele dag door kalme concentratie en pikante romantiek creëren. Dit alles is totaal anders dan het traditionele ontwerp van de diensten die door hotels worden geleverd. Dayuse.com blies de conventies in zijn vakgebied op door andere mogelijkheden te laten zien. Tegelijkertijd is er niets ingewikkelds in het logo – beknoptheid en eenvoud zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe identiteit. Het accentelement van de belettering is een uitgeklede “Y”, die in het oog springt, gedenkwaardig en herkenbaar is.

  Dayuse.com Voor en Na Logo (geschiedenis)