Nieuwe game-ontwikkelingsstudio — It’s No Moon verzamelt talent

It's No Moon Logo

De wereldberoemde Zuid-Koreaanse ontwikkelaar van videogames voor pc’s en mobiele gadgets, Smilegate, heeft de oprichting aangekondigd van een nieuwe studio. De laatste heette It’s No Moon Entertainment Inc. en meer dan $ 100 miljoen aan investeringen van de maker.

It's No Moon Nieuw Logo

Bij het organiseren van het nieuwe project nam Smilegate het cult-epos Star Wars als basis, waarbij het thema in het bedrijfslogo en de naam werd gebruikt, evenals de beroemde replica van Obi-Wan Kenobi uit Star Wars: A New Hope. De erkenning van de studio zal naar verwachting worden gegarandeerd door de originele ontwerpprestaties van het bedrijfslogo — een gestileerde afbeelding van «Star Wars» op een zwarte achtergrond en de uitdrukking — That’s No Moon, bekend bij alle fans van het J. Lucas-epos . Het laconieke en rigoureuze ontwerp van het studiologo weerspiegelt de houding van It’s No Moon Entertainment Inc. Naar het hoofddoel — de wens om alleen een unieke visie weer te geven en tegelijkertijd nieuwe onvergetelijke verhalen, interessante personages te creëren zonder hun middelen en talenten van teamleden te verspillen. Tegelijkertijd is het een verbintenis om de «machtsregels» te volgen en een belofte om de roem en glorie van de onsterfelijken op het gebied van video-sciencefictioncreatie van J. Lucas en zijn talent waardig te zijn. Deze benadering van de vorming van corporate identity weerspiegelde de resultaten van marktonderzoek. De verwachting is dat de demonstratie van de connectie met het cult-epos onmiddellijk interesse zal wekken in de ontwikkeling van de nieuwe studio voor de meerderheid van Star Wars-fans, ongeacht hun leeftijd en positie.

Logo It's No Moon

Om dit doel te bereiken, het vermogen om snel en effectief innovaties te introduceren op het gebied van het maken van gameproducten, snel te reageren en de benodigde veranderingen door te voeren, bij te dragen aan de effectieve promotie van producten, levert de studio grote inspanningen om een ​​creatief en ervaren team te vormen. Nu al kan het bedrijf bogen op het neusje van de zalm van de game-ontwikkeling. Het omvatte ook degenen die hebben deelgenomen aan de creatie van projecten als God of War, Fortnite, The Last of Us Part II, Destiny, Uncharted 4: A Thief’s End. Genodigden zijn onder meer Taylor Kurosaki, voormalig Story Director bij Infinity Ward die de functie van Creative Director overnam; Jacob Minkoff, die verantwoordelijk was voor het ontwerp van Call of Duty: Modern Warfare bij Infinity Ward, is nu de gamedirecteur van de onderneming. De CEO van de studio is Michael Mumbauer van Playstation, en Tina Kovaleski, executive vice president van Giant Squid, krijgt de leiding over de strategie. Nick Kononelos, EA’s Senior Development Officer, is aangeworven als COO, en Bungie’s Barry Jenova heeft ermee ingestemd om de functie van CTO over te nemen. George Ellison, voorheen waarnemend CFO van Playstation’s Global Services Division, is ingehuurd om de financiën van het bedrijf te beheren.