Nieuwe complementaire kleurenthema’s in bijgewerkte inhoud

Complementary Colors Logo
In 1998 richtte de bekende Amerikaanse regisseur en producer Jonah Disend zijn eigen studio Complementary Colors op. Met zijn hulp creëert en promoot hij met succes inhoud die veel universele thema’s op de meest onverwachte manier weerspiegelt. Een van de nieuwste werken waar het bedrijf de hand in had, is Mayday van regisseur en scenarioschrijver Karen Cinorre. Complementary Colors is terug met een nieuwe visuele look vandaag. Het merk gebruikt nieuwe complementaire kleuren die inhoud doordrenken met een visuele interpretatie van identiteit en culturele botsingen.

Complementary Colors Nieuw Logo
Tegelijkertijd omarmde de bijgewerkte visualisatie niet alleen de richting van entertainment, maar zorgde het ook voor een nieuwe perceptie van de sensaties die het merk bood, gecreëerd op tactiel niveau. Het kleurenpalet werd de basis voor het weerspiegelen van het hoge professionele niveau van de oprichter, die meer dan 18 jaar Redscout bezat en met succes leidde, en een nieuwe toekomst definieerde voor alles wat direct verband hield met dit soort kunst — media, technologie, merken. Tegelijkertijd bleef hij werken als regisseur. En dit extra gamma werd een factor die zijn twee werelden verenigt. Hierop werd een nieuwe illusoire identiteit gebouwd op cultbasis. Met zijn hulp was het mogelijk om het hoofdidee van het merk effectief weer te geven en een solide basis te worden voor de vorming van een uitgebreide en expressieve verzameling van alle projecten van de oprichter. Het resultaat was een kleurrijke en sfeervolle visualisatie, geheel in lijn met de naam.

Logo Complementary Colors
De studio is gericht op het accepteren en promoten van ideeën die in de kern vaak radicaal tegengesteld zijn. Maar ondanks de aanwezigheid van duidelijke contrasten in hen, vindt de studio in elk van hen een verrassende gelijkenis en gemeenschappelijkheid. Om dit naar de realiteit te vertalen, werd een unieke aanpak gevolgd om de volledige merkidentiteit te ontwikkelen, die steunde op een dynamisch kleurensysteem, vooral gemarkeerd met behulp van gemaakte afbeeldingen van de letters «C». Ze zijn in beweging, botsen en overlappen elkaar en vormen witte segmenten, die de momenten van echt inzicht symboliseren die creatieve mensen bezoeken tijdens hun creatieve activiteit. En in elk element van de visuele weergave van het merk wordt de eenvoud van het concept van uitvoering gedemonstreerd.

Door zijn eigen naam tot het maximum te minimaliseren, met slechts twee letters «C», trok het merk niet alleen de aandacht van de moderne kijker, maar slaagde het er ook in om hem het belangrijkste kenmerk over te brengen — het besef dat elk element dat het logo vormt, effectief vult elkaar aan en het gecreëerde monogram met een ideale geometrie in complementaire kleuren zorgt voor de gewenste visuele impact. Het gebruik van rijke gradiënttinten maakt het logo rijk gestructureerd en vooral aantrekkelijk bij gebruik in de digitale ruimte.