Nieuwe Bluzelle-stijl in versie 2.0

Bluzelle Logo
Het Bluzelle-platform heeft onlangs een nieuwe huisstijl aangenomen die aantrekkelijker en «geautomatiseerd» is wat betreft het vormgeven van logo-ontwerp. Gemaakt als een hulpmiddel om het werken met cryptocurrency te vereenvoudigen en gemakkelijk te maken, werd het platform gelanceerd in 2018 en werd het veel gebruikt door financiële structuren HSBC, OCBC, MUFG en verzekeringsmaatschappijen AIA en MSIG. Met zijn hulp wordt het gemak van gegevensbeheer en -beveiliging gegarandeerd, evenals het minimaliseren van risico’s door de impact van censuurblokkering van cloudopslag en informatieverwerkingsservices. Bluzelle wordt gekenmerkt door een goede schaalbaarheid en interoperabiliteit met andere blockchains.

Bluzelle Nieuw Logo

Na drie jaar vruchtbare toepassing van het programma werden enkele problemen vastgesteld die op veel gebieden verbeteringen vereisten. Allereerst is de functionaliteit uitgebreid en is het platform meer aangepast aan de wensen van gebruikers. De aangebrachte wijzigingen waren aanzienlijk, waardoor het mogelijk was om te praten over de creatie van een nieuwe versie — Bluzelle 2.0. Het uiterlijk vereiste om deze overgang te markeren door de huisstijl te heroverwegen en het logo aan te passen. Tegelijkertijd werd besloten om de herkenning te behouden door te linken naar de eerste versie, met de voordelen en het gemak waarvan veel cryptocurrencies en gebruikers, evenals ontwikkelaars van systemen en technologieën op dit gebied, al bekend waren.

Logo Bluzelle

Het herontwerp had betrekking op het kleurenschema van tekens, achtergrond, lettertypen, algemene stijl om echte groei- en ontwikkelingsvooruitzichten aan te tonen. De compositie en de naam zelf bleven ongewijzigd. In feite is het een perfecte remix op een oud thema, maar met een vernieuwende aanpak. Er werd een unieke combinatie bereikt: het zicht op elk element werd gefocust, terwijl tegelijkertijd de hele foto als geheel kon worden vastgelegd. Op deze manier bleek het de essentie en het belang van decentralisatie van de opslag over te brengen, als een van de voordelen van het platform.

Bluzelle Voor en Na Logo (geschiedenis)

De zwarte achtergrond en badge links van de titel in een verloopontwerp, met een overgang van turkoois aan de onderkant, via korenbloemblauw en gematigd leisteenblauw naar dieproze, geven elk element de nodige aandacht. De naam zelf, gemaakt in het wit in kleine letters, valt meteen op tegen een contrasterende achtergrond. Het lettertype Benzin Regular is aangepast door de ontwerpers van het bedrijf. De breedte van elk teken is verkleind en de letter «u» is gemaakt zonder paardenstaart met rechte hoeken en zonder filets. Het algemene uiterlijk van het logo is meer «gecomputeriseerd» geworden, wat beter weerspiegelt dat het tot de elektronische digitale «wereld» behoort.