Nieuwe afbeelding voor Visit Salt Lake

Visit Salt Lake Logo
Visit Salt Lake, een particuliere non-profitorganisatie, is opgericht om een ​​toeristische bestemming in Salt Lake City te helpen ontwikkelen. Deze wijziging is niet alleen een wijziging van het logo. Door nauw samen te werken met het kantoor van de burgemeester, rechtstreeks met zijn leiderschap — Janie Wilson, heeft het bedrijf niet alleen de benadering van de ontwikkeling en implementatie van nieuwe programma’s radicaal veranderd, maar ook zijn capaciteiten aanzienlijk uitgebreid. Nu zal het de hele stad bestrijken, met meer mogelijkheden om de economische sfeer van de stad te verbeteren, vanwege de groei van het aantal toeristen, een toename van het aantal conferenties, congressen en conventies van verschillende niveaus en richtingen die door Salt Lake City worden gehouden. Naast de uitbreiding van het toerisme en de bezoeken aan de stad door gasten, stelt het bedrijf alles in het werk om respect voor het milieu en monumenten van historisch erfgoed te waarborgen.

Visit Salt Lake Nieuw Logo

Visit Salt Lake deed voortdurend marktonderzoek in zijn gebied en vestigde de aandacht op het feit dat informatie op het gebied van toerisme ver achterblijft bij de eisen van de tijd. Bezoekers tonen een gebrek aan kennis over vele gebieden van cultuur, wetenschap en het sociale leven van de stad. Voor velen van hen onthulden de echte kanten van de stad, haar moderniteit, vooruitstrevendheid en helderheid, zorg voor elk lid van de stedelijke samenleving, het creëren van gemakken voor hem bij de implementatie van het leven en het bieden van de mogelijkheid om deel te nemen aan het leven van de stad zijn een ware openbaring geworden. Deze situatie zorgde ervoor dat de VSL-leden ernaar streefden om de situatie radicaal te veranderen door al hun kennis, creativiteit en energie in te zetten om het gestelde doel te bereiken. Als sleutelelement van de toekomstige vooruitgang op het gebied van toerisme heeft de onderneming een nieuwe actiestrategie ontwikkeld en haar actiebeleid aangepast. Gezien de aanzienlijke groei in zakelijk toerisme, heeft het bedrijf revolutionaire stappen op dit gebied geschetst die het mogelijk zullen maken om de moderniteit en inclusiviteit van de stad, haar groeimogelijkheden, te waarderen.

Logo Visit Salt Lake

Rebranding wordt een van die manieren. Zoals een theater begint met een hanger, begint de kennismaking met Salt Lake met een ontmoeting met degenen die verantwoordelijk zijn voor hoogwaardige en interessante informatie, het creëren van unieke programma’s, die het vermogen demonstreren om de nodige informatie over uw stad op een opwindende en informatieve manier. Dit was de reden om wijzigingen aan te brengen in het VSL-beeld.

Het bedrijf, dat bijna 40 jaar geleden werd opgericht, brengt voor het eerst veranderingen aan in zijn imago op zo’n kardinaal niveau. De voorbereidingen voor dit proces zijn al enkele jaren aan de gang. De resultaten van het werk van een eerder gemaakt project — Project Blueprint, waren betrokken, evenals de aanbevelingen voor een nieuwe benadering van het probleem van rebranding in de omstandigheden van Salt Lake City. Al deze gegevens werden overgedragen aan het bureau BVK uit Milwaukee, dat werd belast met de ontwikkeling van het nieuwe ontwerp.

Visit Salt Lake Voor en Na Logo (geschiedenis)

Als resultaat werd een origineel embleem gecreëerd dat volledig overeenkomt met de moderne eclectische geest en doelstellingen van het bedrijf. Het gebruik van een zoutkristal op een witte achtergrond in het nieuwe logo versterkt de veelzijdigheid van de stad. De ligging van de stad en de bedrijfsnaam eronder, uitgevoerd in het zwart, trekt de nodige aandacht. De eenvoud en minimalisme van het logo is een eerbetoon aan de eisen van deze tijd.