Nieuwe afbeelding en logo van het bedrijf uit Puerto Rico – Liberty

  Liberty Logo

  Liberty is het toonaangevende Puerto Ricaanse communicatie-, technologie- en entertainmentbedrijf ter wereld. Op 28 september 2021 vierde het bedrijf de verjaardag van zijn oprichting met een update van zijn stijl, een nieuw logo en een originele slogan – Tu mundo, mejor conectado. Daarnaast presenteerde het merk nieuwe aanbiedingen, waaronder aanvullende diensten van verschillende soorten televisie – mobiele, vaste en andere gecombineerde aanbiedingen met dubbele snelheid voor thuisinternet en commerciële structuren. Dergelijke extra opnames in het pakket van voorstellen maakten het bedrijf het meest interessant voor de consument. Dit komt door het feit dat add-ons een betere manier van zijn boden, ruime mogelijkheden voor communicatie met degenen die bijzonder belangrijk of dierbaar zijn, ongeacht hun locatie, met behulp van een gadget. Tegelijkertijd zijn de snelheid en kwaliteit meerdere malen hoger dan de prestatiekenmerken van een ander bedrijf.

  Liberty Nieuw Logo

  Het nieuwe merkimago weerspiegelt de continuïteit van de twee toonaangevende telecommunicatiebedrijven Puerto Rico, wat vooral wordt benadrukt door het blauwe palet van het logo. De huisstijl van het merk staat voor een nieuw begin, echte vrijheid en de unie van de beste diensten onder één dak. Het belangrijkste element van het logo is het icoon van het zogenaamde “aansluitportaal”. Het teken staat symbool voor de eenheid van entertainment, internet en mobiele diensten. Het tekstlogo is uitgevoerd in een middelgroot lettertype in blauw. Het was gebaseerd op het lettertype Ascent Pro Semi Bold Demo van Fontop. In het lettertype werd de hoek van het einde van de letters afgesneden, de hoek van het einde van de letter “L” werd vlakker gemaakt en de hoek van de bovenkant van de letter “y” en het midden van de letter ” e” werden ook scherper gemaakt. Dit zorgde voor een levendige individualiteit van de tekst, zijn eenvoud en gemak van lezen en onthouden.

  Logo Liberty

  De aanwezigheid van oranje elementen voegt energie en passie toe, terwijl het bestaande Liberty-aanbod benadrukt. Tegelijkertijd toont een dergelijke samenstelling de taken van het bedrijf, waarvan de belangrijkste het creëren van 100 nieuwe toegangspunten tot de diensten van het merk is. Gecombineerde opties zullen van grote waarde zijn bij de voorstellen – nieuwe digitale kanalen en een stabiel serviceschema voor alle kanalen en punten. Daarbij wordt rekening gehouden met de meest effectieve ervaring en worden de meest praktische en betaalbare innovaties toegepast.

  Liberty Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De nieuwe stijl geeft het beste de essentie van de merkstrategie weer en sluit volledig aan bij het bedrijfslogo. Voor een duidelijke scheiding en gelijktijdige herkenning werd alleen een andere tint van het palet toegepast – groen.