Nieuw Nielsen-logo en -stijl in de afgelopen 5 jaar

  Nielsen Logo

  Nielsen, opgericht in 1924, biedt vandaag de dag de vorming van ’s werelds media, hun inhoud. Het uitvoeren van nauwkeurige analyses van de doelgroep, gegevens en analyses door een duidelijk begrip van mensen, het vermogen om potentiële consumenten nauwkeurig te “lezen”, hun gedragsmotieven op een breed scala aan kanalen of platforms. Deze aanpak biedt gebruikers geweldige mogelijkheden om onafhankelijke en bruikbare gegevens te verzamelen om met hun publiek te communiceren en te communiceren. Het bedrijf bestrijkt meer dan 55 landen. Visuele veranderingen dragen bij aan het creëren van een modern, gedurfd en dynamisch merk. De nieuwe strategie promoot het primaire doel van het merk om een ​​betere mediatoekomst voor de hele mensheid te bieden.

  Nielsen Nieuw Logo

  Het merklogo vertegenwoordigt het handelsmerk en de tekstnaam van het bedrijf. Het symbool is een set knoppen in de vorm van speelpijlen van verschillende kleuren die het bedieningspaneel vormen. Hun diversiteit symboliseert de rijkdom van de media. Het embleem heeft een geaccentueerde letter “N”, de belangrijkste schakel die de leidende rol van Nielsen uitdrukt, waarbij niet alleen het logo wordt gepromoot en ontwikkeld, maar ook het begrip van de essentie en de geest van het merk. Het lettertype is vrij vet, waardoor de tekst in elke vorm goed leesbaar is. De hele compositie is erg origineel, het is gemakkelijk visueel waar te nemen. De eenvoud en beknoptheid van het logo maakt het bijzonder gemakkelijk te onthouden en modern.

  Logo Nielsen

  De graphics zijn vrij origineel. Een stijl die bewegingsspectrum wordt genoemd, wordt weergegeven door talrijke gekleurde driehoeken. Alle kleuren zijn gekozen in een flexibel verloop, in prachtige levendige tinten. Elke driehoek is een symbool van een specifiek stuk gegevens – een muziekbestand of show, een publiekslid of een maker van inhoud. Tegelijkertijd worden ze gebruikt als een visuele omlijsting die mediabestanden voortstuwt. Het kleurenpalet voor schermen, dat de verscheidenheid aan informatieve inhoud en gebruikers weerspiegelt, is zeer effectief. Een energiek en constant evoluerend palet, gedurfd en fris, zelfs onderscheidend, verandert de dynamiek, waardoor het ontwerp helder en expressief wordt.

  Nielsen Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Interessant is de gelijktijdige acceptatie van de algemene gelijkenis van de afbeeldingen van het Nielsen- en Newsy-logo, waarvan de ontwikkeling tegelijkertijd plaatsvond, ongeacht elkaar. De Nielsen-variant ziet er echter evenrediger en aantrekkelijker uit.