Nieuw monochroom logo voor de Cadillac Electric

  Cadillac Electric Logo

  Een nieuw tijdperk is aangebroken in de ontwikkeling van de automagnaat Cadillac. General Motors President – Mark Reuss kondigde het begin aan van een nieuwe fase in de ontwikkeling van het merk, die werd gekenmerkt door de verschijning van een nieuw logo.

  De nieuwe Cadillac Lyriq wordt gepresenteerd met een nieuw visueel beeld dat jaloers is.

  Het feit is dat er een nieuwe monochrome, nobele en laconieke badge met achtergrondverlichting is verschenen, die het karakter van het merk op de best mogelijke manier benadrukt. Een zwart-witversie van het bedrijfsembleem werd uitgebracht op alle beschikbare digitale bronnen.

  Een solide en imposante SUV, die de romantische naam Lyriq draagt, een vertegenwoordiger van een nieuwe klasse elektrische auto’s, debuteert volgend jaar met alle eer van een pionier.

  Wat de rebranding van de site betreft, gebruikt Cadillac al monochrome zwart-witte emblemen in het ontwerp. Het werd ook gedaan met sociale netwerken.

  Cadillac Electric Nieuw Logo

  Een goede stap om je imago te vernieuwen en jezelf in een nieuw licht te herinneren. In verband met de tendens om het milieu te beschermen, is de nieuwe strategie voor de productie van auto’s van de beroemde respectabele auto-industrie respectabel. We kunnen zeggen dat dit bedrijf zelfs fluisterend “Ca-di-llac” kan worden gezegd. Onmiddellijk zullen de mensen om je heen de kracht voelen die uitgaat van dit eminente automerk.

  Het nieuwe logo belichaamt het idee om jezelf te worden, het beste, het sublieme, het indrukwekkende te verbeteren. Het nieuwe visuele element wordt ook aangevuld met de slogan – “Be cult”.

  Als we ons het evolutionaire pad van het merk herinneren, wordt het duidelijk dat het bedrijf er altijd naar heeft gestreefd om op te vallen en er prestigieus uit te zien tegen de achtergrond van concurrenten. Daarom waren de bedrijfsemblemen visueel rijk, soms overbelast, maar bezaten ze tegelijkertijd hun eigen echte charme.

  Het is niet eenvoudig om het logo te beschrijven, maar schematisch ziet het eruit als een chevron met kleine inzetstukken van verschillende tinten – warm zand, rood, blauw, zilvergrijs.

  Logo Cadillac Electric

  Gedurende de gehele periode van het bestaan ​​van het bedrijf zijn er ongeveer 38 variaties van het logo en 6 hoofdmerknamen gecreëerd.

  Is het de moeite waard om iets te veranderen als je een succesvolle leider bent in de auto-industrie? Hoogstwaarschijnlijk zal een kleine wijziging van het uiterlijk een aangename verrassing zijn voor kenners van kwaliteitsauto’s en aanvullende reclame. Hoewel de naam al zoveel jaren een synoniem is geworden voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  De naam is niet voor niets een begrip geworden en wordt in veel bronnen gebruikt als synoniem voor chic en glans. Zelfs een complex identiteitsontwerp doet je afvragen of er nog een vergelijkbare fabrikant is die zo voor hun uiterlijk zal zorgen. Wat de vooruitzichten voor de dichtstbijzijnde auto-industrie ook mogen lijken, dit grote merk zal nog steeds op zijn best blijven. Zoals het was verordend – wees cult.