Nieuw merk Pave

Pave Logo

Het nieuw geslagen merk Pave is pas onlangs verschenen. Hij is nog geen jaar oud, maar hij heeft al vonken ontstoken in de ogen van dankbare gebruikers. Ondanks zo’n «jonge leeftijd» slaagt het bedrijf erin om de markt te betreden, concurrenten te analyseren op weg naar succes, procesoptimalisatie door te voeren en klanten onvermoeibaar te verrassen.

Dit is een cool platform voor het creëren van vooruitzichten vanuit de symbiose van levensdoelen en favoriete activiteiten om je carrièrepad te vinden. De belangrijkste missie van het merk is om het potentieel van een persoon te ontketenen op basis van zijn talenten, hobby’s, levensstijl, zodat hij in zijn werk kan voldoen aan zijn belangrijkste persoonlijke richtingen. Lisha Davis, de oprichter van het bedrijf, vestigt de aandacht op het feit dat we in levensomstandigheden heel vaak de vector van activiteit willen veranderen. We zijn ergens in teleurgesteld, we beginnen ons ergens mee te laten meeslepen, we vinden inspiratie en zien nieuwe perspectieven. Daar is niets mis mee, dit is menselijke ontwikkeling. Wanneer hij begint te streven naar nieuwe horizonten, gaat hij verder dan comfort, leert onbekende dingen, wat tot een crisis kan leiden — de lijn wanneer er een verlangen is, maar weinig ervaring en kennis, dus je moet verder gaan.

Pave Nieuw Logo

Just Pave is een weerspiegeling van het idee van «verder gaan». Een inspirerend, vertrouwenwekkend merk moet er schitterend en uitnodigend uitzien. Daarom moet een ontwerper bij het ontwikkelen van een kleurenpalet rekening houden met de gratie van lijnen, een heldere achtergrond. Er was iets fris, innovatiefs nodig, zodat klanten wisten en er zeker van waren dat ze zouden worden ondersteund en ondersteund in elke fase van het beheersen van het vak. Desalniettemin is het merk jong en is het de moeite waard om volwassenheid aan het ontwerp toe te voegen om de geest van beweging, verandering en mobiliteit vast te leggen.

Studio Mast werkte enthousiast aan de creatie van de identiteit van het merk, en ik moet zeggen, ze zijn erin geslaagd om te roemen. Het centrale concept van de ontwerpoplossing was beweging, geleidelijk, het verleggen van de grenzen, inclusief stap voor stap. Een expressief lettertype, hoofdletters van het woord «PAVE» lossen een belangrijke taak op — om de stevigheid van het karakter van het merk, de vastberadenheid en het streven naar succes te tonen.

Er zou een heel mooi patroon uit het bedrijfslogo komen als de creatieven zichzelf zo’n doel zouden stellen. Maar het punt is dit: vijf bogen, het zijn ook zachte hoeken van een vierkant, in de opening vormen figuren met een scherpe hoek. Dit resulteert in cognitieve dissonantie — wat zien we als eerste? Staan de hoeken van vierkanten zonder volledige lijnen of bogen achter elkaar naar boven en naar rechts?

Logo Pave

Let ook op de roodachtige tint van het logo. In de psychologie van kleur betekent het een impuls, activiteit, streven naar een doel. Zelfs een kleuraccent suggereert dat je het ter plekke niet kunt weerstaan.

Elke gebruiker kan fanatiek het logo associëren met hun ideeën. Interessant is dat je in de grafische afbeelding huizen, papieren en zelfs een element van een stampatroon en zelfs een vingerafdruk kunt zien, alsof ze gedeeltelijk in de ruimte zijn bewaard. Deze lijnen kunnen betoveren, je veel laten nadenken en vooruit helpen. Het is het toonbeeld van beweging en flexibiliteit.

Voor het grootste deel lijken deze schematische vierkante lijnen op golven. Eerst gooi je een steen, alsof je gewoon het idee van je hobby en werk «gooit», en dan groeit de schaal, je zet stappen, ze helpen je, en je opent je als een bloem naar de zon, dat wil zeggen, succes.

Een perfect spel op het dynamische idee en de persoonlijke reis van klanten naar hun droomcarrière.