Nieuw logo en visuele stijl voor de NZ Post

NZ Post Logo

Onlangs heeft koeriers- en postbezorging NZ Post, een leider in online service, zijn merk vernieuwd en ziet het er fris, als uitgerust, sappig en positief bedrijf uit.

CEO David Walsh zei dat het nieuwe logo van het merk de veranderingen weerspiegelt die op dit moment binnen het bedrijf plaatsvinden. De verbindende schakels van één keten, alle processen van bestelling tot bezorging onder het huis, dit alles wordt nu benadrukt in de creatieve vormgeving van het postmerk.

NZ Post Nieuw Logo

In verband met de groei van bestellingen die tijdens de coronaviruspandemie thuis bij de klant worden afgeleverd, heeft de NZ Post-service een analytisch onderzoek uitgevoerd, waaruit de noodzaak bleek om het aantal bezorgservices te vergroten en het servicesysteem op afstand in het algemeen te verbeteren.

New Zealand Post is trots om aan te kondigen dat haar activiteiten groeien en dat ze afgelopen kerst 3 pakketten per seconde bezorgden. Maar de nuance was dat merkmachines met het postlogo verschillen van de CourierPost-service, niet alle klanten realiseerden zich dit en kwamen erachter dat de langverwachte levering bij hen was aangekomen. Het proces van het bezorgen en ontvangen van pakketten is dus ingewikkelder geworden. Besloten werd om alle dochtermerken van NZ Post onder één noemer te brengen en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen, waaronder ze post en pakketten konden versturen en verschillende soorten drukwerk konden bezorgen.

Logo NZ Post

De visuele identiteit van NZ Post heeft koraal, marineblauw en wit aangenomen. Het logo is gemarkeerd met de letter P (mailteken).

Aangezien het land zijn helden persoonlijk moet kennen, wordt het bedrijf voortaan herkenbaar dankzij een felrode bessenmok, waarin twee witte paden zijn gegraveerd met de letter R. Wat het moeilijke pad is om een ​​pakket af te leveren aan een klant, met zijn nieuwe logo verzekert NZ Post dat het eventuele moeilijkheden het hoofd zal bieden.

NZ Post Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)