Nieuw logo en stijl voor SeatGeek

SeatGeek Logo

SeatGeek, bekend in het openbaar vervoer, concert- en sportkringen, helpt al meer dan 10 jaar bij het selecteren van tickets op zijn platform. Dankzij de mobiele applicatie en website kozen een groot aantal stamgasten uit verschillende interessante plaatsen hun plaats en genoten van de sfeer van verschillende evenementen. Als iemand je favoriete evenement niet kon bijwonen, kun je op dit platform een ​​ticket ruilen of doorverkopen.

Tal van sportgerichte gezelschappen, organisatoren van massa-evenementen in de muziek- en filmindustrie en theaterregisseurs hebben zich aangesloten bij de activiteiten van het gezelschap. SeatGeek is bijvoorbeeld de Official Ticketing Partner voor Broadway Theaters geworden. En elk jaar blijven de winsten en gebruikers van het platform, wat de groei van de interesse in het merk in de toekomst garandeert.

SeatGeek Nieuw Logo

Ontwerpteams uit New York en Californië werkten aan hun delen van het project om het imago bij te werken: Mother Design, die de leiding had over de algemene strategie, Orange County, Hoodzpah, Mickey Duzyj. De belangrijkste ideologische boodschap is als volgt: de tijden gaan voorbij en mensen, zoals ze brood en circussen wilden, en van eeuw tot eeuw, zullen graag verschillende amusementsevenementen bijwonen. Dit is een bedrijf dat altijd in hoog aanzien staat bij kenners van culturele instellingen, concerten, toernooien en andere algemene bijeenkomsten. Mensen brengen graag tijd samen door, het verenigt zowel in werk als op vakantie. En na verloop van tijd is het oude logo al vervallen.

Logo SeatGeek

De afgebeelde stoelzitting van de blauwe tint van het ouderwetse logo, dat in een eenvoudige stijl is gemaakt, trekt onze tijdgenoot niet aan. In het tijdperk van digitalisering moet u snel een klant of koper aantrekken, volledige informatie verstrekken in de eerste 10 seconden. Deze keer verwijderden ze de grafische afbeelding van de stoel, waardoor alleen het typelogo met het Kabel-Esque-lettertype overbleef. En het lijkt op een stoel in convexe oranje vormen, omdat de letters gebogen zijn, zoals plaatsen in bijvoorbeeld een bioscoop, in een cirkel. Hierdoor ontstaat de indruk van een arena, stadion, amfitheater. De link is direct naar de ontmoetingsplaats, en alleen de gebruiker zelf weet wat een potentiële gebruiker van de SeatGeak applicatie precies te wachten staat.

SeatGeek Voor en Na Logo (geschiedenis)

Opgemerkt moet worden dat het oude logo een mooie weerspiegeling was van de essentie van het merk. De nieuwe gaat alleen maar met zijn tijd mee. Dit is het tijdperk in design, waarin hoe eenvoudiger, hoe beter en helderder. Trouwens, de oranje tint interfereert niet met de perceptie van de vorm van de letters. Die bevinden zich in twee rijen en verdeeld in twee helften de woordnaam van het bedrijf.

Origineel, mooi, nieuw. Geen wonder dat het hele team de moeite heeft genomen om verschillende delen van het logo te ontwerpen. Ze hebben merkwaarden gecombineerd tot één geheel, dat met zijn positieve kleur en vorm nog meer gebruikers aantrekt.