Nieuw Kentucky Derby-logo geïntroduceerd

Kentucky Derby Logo

Een veelbelovend evenement dat over iets minder dan 300 dagen zal plaatsvinden — de betoverende derbyshow in Kentucky, wordt nu aangekondigd.

Churchill Downs besloot om opwinding te creëren en gaf voor de officiële release een speciaal logo uit om deze heldere gebeurtenis te symboliseren. In verband met de pandemie van het coronavirus waren veel van de stamgasten van dergelijke evenementen waanzinnig verveeld door hun favoriete entertainment. En het feit dat het publiek met het logo naar het evenement wordt gelokt, gedwongen wordt het verlangen naar levendige emoties te bekennen, een parmantig spel te spelen, is een weerspiegeling van de gemoedstoestand van alle mensen die de saaiheid beu zijn tijdens deze moeilijke » COVID”-tijd.

Kentucky Derby Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)

Twee belangrijke symbolen van Twin Spiers, het geesteskind van het raceweddenschap Churchill Downs, staan ​​in het logo. Twee torenspitsen met een lavendelkleurige en groene achtergrond, in het midden gescheiden door een combinatie van cijfers 1-4-8 met een witte capsulevormige schaduw, omlijst door een lichtbruine cirkelvormige omtrek, is het belangrijkste embleem van het bedrijf. Hieraan toegevoegd zijn Kentucky Derby-letters in verschillende lettertypen om de «historiciteit» van de Derby-traditie zelf en de moderniteit van de plaats waar deze races zullen plaatsvinden te tonen. En de rode roos, omzoomd door de lichte contouren van het hoefijzer, getuigt van het romantische karakter van de ontmoetingen bij de derby, die op 5 mei 2022 zal plaatsvinden.

Kentucky Derby Nieuw Logo

Het bureau dat het logo ontwikkelde, MogoSME, behandelde The Derby and Oaks 14 jaar geleden. De langdurige vriendschap van de partnerbedrijven heeft zijn vruchten afgeworpen: het publiek is geïntrigeerd, het evenement is geïnteresseerd en wordt voorbereid. Het nieuwe logo zal verschijnen op merchandise zoals brillen, sieraden en andere accessoires die door de racegemeenschap worden geaccepteerd.