Nieuw FRVR-formaat voor liefhebbers van entertainment

  FRVR Logo

  Het nieuwe FRVR-merklogo is een wijziging van het koele en heldere imago van het bedrijf, als een verbeterde versie van zichzelf.

  Het merk heeft een lange geschiedenis in het maken van hyper-casual gratis games voor miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het bedrijf houdt rekening met de eigenaardigheden van veel platforms waarvoor deze games zijn gemaakt, dus de technische ondersteuning speelt een belangrijke rol bij het maken van hun eindproduct. Het is daarom dat het merk geliefd is – aandacht voor detail, respect voor de gebruiker en een onberispelijke technische component.

  FRVR Nieuw Logo

  Om de belangstelling voor het merk op gang te brengen, besloot het bedrijf zijn vorm op te frissen. Daarvoor zag het logo eruit als een oneindigheidsteken, gemaakt op de manier van een veelhoekig ontwerp. Dankzij deze vormen zag het oude logo er succesvol uit en trok het vanaf de eerste seconden de aandacht. Hij wilde overwogen worden. Studeer, volg de beweging van vormen. Interessant is dat de ene cirkel kleiner is dan de andere, hierdoor lijkt het alsof het logo in dynamiek is. De driehoeken en onregelmatige vormen waaruit het logo bestaat, hebben zowel koude als warme kleuren. Hier vind je lila, roze, oranje, koraal, gedempt blauw en turquoise tinten. Dit wil niet zeggen dat de ene kleur de andere “grijpt”. In geen geval zijn de kleuren onderscheidend, zelfvoorzienend en stellen ze grenzen aan elkaar. Maar over het algemeen zag het logo er pretentieus en speels uit, wat de game-industrie nodig heeft om uit te zenden.

  Logo FRVR

  In het nieuwe logo zijn de ringen van de achten van oneindig zacht en rond geworden, nauwkeuriger van vorm. Het voelt alsof het logo was afgestemd op de bedoeling om discipline en organisatie te tonen. Dit geeft belang en geloofwaardigheid aan een reeds gepromoot merk, dus het bederft het uiterlijk van FRVR niet in het minst.

  Eigenlijk is het symbool van oneindigheid wat eindeloze interesse in het spelveld betekent. Het concept van “voor altijd” is ingebed in het concept van merknaamgeving, daarom moet de grafische perceptie overeenkomen.

  FRVR Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Het nieuwe logo heeft slechts vijf kleuren, in tegenstelling tot de vorige versie. Het is blauw, lila, rood, oranje en goud warm geel. De naam is zwart gemarkeerd en de stijl van het lettertype benadrukt de letters R, met oorlogszuchtige lijnen onderaan de letters.

  Voorheen was de belettering in een hemelsblauwe heldere tint en het lettertype was gemaakt in de traditie van het construeren van geometrische vormen met gehakte randen.

  Het is belangrijk op te merken dat de scherpte van de hoeken en vormen is verwijderd, en dit maakte het nieuwe logo perfect. Hierdoor ziet het er effectiever en gemakkelijker te onthouden uit.

  Dit symbool, samen met de selectie van de schaal van het lettertype, zal zeker een favoriet van gebruikers worden, omdat het de essentie van het spel vollediger weerspiegelt – dynamiek, cycliciteit, interessante plotwendingen. En, zoals u weet, wordt de fase van rebranding gevolgd door een toename van de publieke belangstelling.