Nieuw design geeft impuls aan het merk Impulso

  Impulso Logo

  De organisatie Menos besloot haar naam en identiteit drastisch te veranderen, omdat ze in augustus vorig jaar tot de conclusie kwam dat de business naar een hoger niveau getild moet worden. Om de activiteiten van het merk beter te weerspiegelen, is het natuurlijk noodzakelijk om je identiteit volledig te transformeren.

  Impulso Nieuw Logo

  Nu heeft dit bedrijf de naam Impulso gekregen. Het bedrijf bevordert bedrijfsontwikkeling in verschillende formaten met behulp van verschillende programma’s die gericht zijn op het ondersteunen van ondernemerschap.

  De energie waarmee de werknemers van het bedrijf een nieuwe zaak aanpakken, lijkt te zijn ontsnapt en de ruimte rond te vegen. Het was een krachtige golf van enthousiasme en activiteit die de ontwerpers wilden laten zien in een nieuw visueel beeld.
  De belangrijkste elementen en concepten van het nieuwe ontwerp waren dus: energie, speelsheid, menselijkheid als drie pijlers waarop het bedrijfsleven is gebaseerd.

  Logo Impulso

  De drie doelen die de ontwerpers nastreefden, staan ​​dicht bij de leek. De eerste is dat de merkidentiteit menselijkheid en vriendelijkheid moet uitdrukken door middel van energie en activiteit. Ten tweede worden ondernemers gezien als helden van het nieuwe tijdperk, die vechten tegen monsters die winst, tijdbronnen en zakelijk enthousiasme verslinden. Ten derde is het het feit dat het ontwerp een goed opgebouwde communicatielijn moet hebben om zo dicht mogelijk bij de doelgroep te staan ​​en een communicatiemechanisme te zijn voor de hele organisatie als geheel.

  Drie programma’s komen hiermee overeen: Ignição (ontsteking), Propulsão (beweging) en Expansão (uitbreiding). Elk is geselecteerd voor een specifieke klant – of het nu een beginnende zakenman is of kant-en-klare doorgewinterde zakenmensen die graag willen uitbreiden.

  Impulso Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Daarom werden passende symbolische grafische afbeeldingen gekozen – gele en oranje sterren, evenals een rode cirkel volgens het uitbreidingsconcept.

  Het bedrijf is gevestigd in Portugal, dus we kunnen zeggen dat dergelijke zonnige en oogstrelende looks de culturele kenmerken van het merk weerspiegelen.

  De naam van het merk zelf is gemaakt in een regulier lettertype zonder enige uitvindingen, alleen met als enige kenmerk dat zonder hoofdletter.

  Over het algemeen zien het logo en de nieuwe identiteit er heel organisch en positief uit, alsof ze potentiële klanten op een afstand zetten dat er niets ergs met hun bedrijf zal gebeuren, maar er zal alleen maar een toename zijn in vraag, aandacht en respect voor het doelwit publiek.

  Zoals gepland door de eigenaren van Impulso, is het nieuwe ontwerp een geheel nieuwe manier om naar het bedrijf en de vooruitzichten te kijken. Daarom kunnen we zeggen dat het bedrijf met een nieuw imago nieuwe kennissen maakt met het publiek, praat over mogelijke vooruitzichten en de horizon van het ondernemerschap verbreedt. Een geslaagd voorbeeld van hoogwaardige rebranding en verdere bedrijfspromotie in de trant van creativiteit.